PKK'ya ait 17 hedef yerle bir edilidi

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Hakkari'nin Buzul Dağı ve İkiyaka'da PKK'ya ait 17 hedefi vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2015 10:42 GÜNCELLEME 11.08.2015 17:39 GÜNCEL
PKK'ya ait 17 hedef yerle bir edilidi
PKK'ya ait 17 hedef yerle bir edilidi

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’deki Buzul Dağı ve İkiyaka bölgesindeki terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatında 17 adet hedefin vurularak etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dün gece saatlerinde Hakkari’deki Buzul Dağı ve İkiyaka bölgesindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini bildirdi.

Açıklamada, 17 adet hedefin tam isabetle vurularak etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    17 Hedef ve F16 ya gerek yok 10 tane Cengavere bu işi havale edeceksin KARAYILAN gibilerin LEŞLERİNİ alacaksın olay bitecek.Bunların BAŞLARININ LEŞLERİNİ İSTİYORUM DİYECEK LİDER İSTİYORUZ.Gerisi hikaye Piyonlara boşuna para ve zaman harcamayın.Lidersiz kalınca onlar zaten kucağına oturacaklar.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Dağlarda teröristleri boşuna aramayın.Onların başları aramızda Villalarda yaşıyor.Onlardan bir kaçını Ultra Lüks Havuzlarının içerisinde iyice temizleyin bak Terör diye bir şey kalıyor mu?Yine operasyonlar Piyonlar üzerinden başladı Şu işi bir türlü Lider Kadrodan başlatamadık Yazıklar olsun liderlerimize.
    Cevapla
  • ardacık 8 yıl önce Şikayet Et
    terörle uğraşan herkesi idam edeceksin başka türlü düzelmez....
    Cevapla
  • ali emir 8 yıl önce Şikayet Et
    biz bunlar çok duyduk bu ülkede yeni terör yasası çıkartacaksın bdp yi kapatıp pkk ya destek veren reklamını yapan ülkeyi kaosa sürükleyen dhkpc-dev-lis tklp vs örgütleri derhal kapatacaksın terör eylemi yapana 30 yıl hapis cezası vereceksin üye olana 30 yıl hapis cezası vereceksin bak ülkede terör kalıyormu.
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Numan kardeşmin dediği gibi operasyonlarda elebaşları hedef alınmalı ve hangi ülkede ise siyasi irade sağlam olmalı ve alınmalı girecek delik bulamamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR