Iğdır'da 5 terörist öldürüldü

Iğdır-Doğubayazıt karayolundaki operasyonda, ilk belirlemelere göre 5 terörist öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2015 09:03 GÜNCELLEME 12.08.2015 09:04 GÜNCEL
Iğdır'da 5 terörist öldürüldü
Iğdır'da 5 terörist öldürüldü

Dün Sabah saatlerinde Iğdır-Doğubayazıt  karayolunun 25. kilometresinde bir grup terör örgütü mensubu olduğu yönünde  görüntü alan güvenlik güçleri, karayolunu Iğdır'ın Erhacı ile Doğubayazıt'ın  Karabulak köylerinden itibaren ulaşıma kapattı. 
 
Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri,  bir süre sonra teröristlerle sıcak temas sağladı. Yaşanan çatışma sonrası  teröristlerin kaçtığı bölgeler helikopterle ateş altına alınırken, ilk  belirlemelere göre 5 terörist öldürüldü. 

 
Operasyonun sona ermesiyle ulaşıma açılan karayolu, bu kez Ağrı Dağı  eteklerindeki Korhan Yaylası'ndan Suveren köyü yakınlarına inen bir grup terör  örgütü mensubu tarafından kapatıldı. 
 
Yoldan geçen bir TIR'ı durduran teröristler, sürücüsünü indirdikleri TIR'ı ateşe verdikten sonra bölgeden uzaklaştı. Olay yerine giden güvenlik  güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Tebrikler 8 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik kuvvetlerimizi tebrik ediyoruz....
    Cevapla
  • Sefa 8 yıl önce Şikayet Et
    Araçlara kamera sistemi getirilirse bu kişilerin teşisleride kolay olmaya başlar.
    Cevapla
  • YİĞİT FURKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yörede garibanın yolunu kesen kişiler adamdan sayılmaz. Bunlara adam mı denir garibanın arabasını yakmak hak savunmak mı? Bu kürt halkının hakkını savunmakmı? Bende kürdüm fakat bu çapulcular benim hakkımı savunmasınlar. Yaktıkları tırlar garibanın malı değil mi?
    Cevapla
  • yobaz 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim türk kürt ne farkeder hepiniz kardeşimizsiniz milliyetçilik gerici yüzyıllar öncesinde kalmış köhne bir zihniyet bizler Müslümanız Müslümanların hepsi kardeştir. Bunun haricinde Müslüman olmayanlar da her türlü hakka sahiptir Müslümanlara zülüm etmedikleri sürece onlarda bizim haklarımıza sahiptir. ben Karadenizliyim bizim de ne doğru dürüst yolumuz oldu ne hastanemiz ne okulumuz lakin diğer kardeşlerimiz için huzuru bozmamak için ne gürültü yaptık ne devlete zarar verdik . Ben kürt kardeşlerimle aynı mahallede büyüdüm hepsi kardeşimdi anneleri annemdi bugün ben kardeşlerimden nasıl ayrılabilirim
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bereket versin 5 i veren 50 yide verir
    Cevapla
  • AHMED 8 yıl önce Şikayet Et
    ha böyle ya,millet bu haberleri özlemiş.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ALLAH islam ve insanlık düşmanlarına fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR