TSK: 20 terörist silahsız teslim oldu

Şırnak, Hakkari ve Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK mensubu 20 terörist silahsız ve teçhizatsız bir şekilde güvenlik güçlerine teslim oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2015 12:06 GÜNCELLEME 12.08.2015 15:23 GÜNCEL
TSK: 20 terörist silahsız  teslim oldu
TSK: 20 terörist silahsız teslim oldu

Iğdır'da güvenlik güçleri ile terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada bir terörist ölü ele geçirildi. Şırnak, Hakkari ve Bingöl'de ise toplam 20 terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

 

 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Iğdır İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yürütülen pusu/dinleme faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü üyesi bir grupla çatışma çıktı.

Bir teröristin ölü ele geçirildiği çatışmanın ardından bir grup terörist, Iğdır-Doğubayazıt karayolunu ulaşıma kapattı. 10 aracı durduran teröristler, bir tırı ateşe verdi. Bölgeye jandarma unsurları sevk edilirken teröristler, gasbettikleri araçla olay yerinden kaçtı.

Öte yandan Hakkari merkez ile Şırnak'ın Silopi ve Bingöl'ün Karlıova ilçelerinde toplam 20 terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • emine 8 yıl önce Şikayet Et
    Techizatsiz teslim olmuş başka eylem peşindedirler bunlara asla inanmam serbest birakilmasinlar uyanik geçinen zavallı bunlar
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ya şimdi iki yönü de çıkmazda.bu işi çözenden Allah razı olsun
    Cevapla
  • Baha 8 yıl önce Şikayet Et
    bnde inanmyrm teslim olsalarda rahat durmaz onlar yine bulasirlar ûlkemin guzel insanlarina hainler onlar...
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Silahı bırakıp hepiniz teslim olun devlete ozaman barışta olur kardeşlikte herkese işte aşta bulunur huzur içinde yaşanır.
    Cevapla
  • muhammet 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk temsilcilerini, liderlerini, olaylara karışanlarınp yardım yataklık yapanlarını hepsini yakalayın ölü yada diri ömür boyu hapis hatta hapishanede zehirleyin alın size çözüm. uydular ve insansız hava araçları ne işe yarıyor ateş açtı karalıkta kaçtılar ne demek traji komik bir durum, hangi deliğe girseler yakalıyacaksın güçlü ve büyük devletsen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR