Müdahale eden polise roketatarlı saldırı

Silvan'da eylem yapan terör yandaşlarına yönelik gerçekleşen polis müdahalesinde silahlı saldırı meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2015 15:26 GÜNCELLEME 13.08.2015 15:26 GÜNCEL
Müdahale eden polise roketatarlı saldırı
Müdahale eden polise roketatarlı saldırı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde hendek kazarak, eylem yapan bir grup YDG-H’lı, kendilerine müdahale etmek için gelen polis ekiplerine, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. İlçedeki çatışmalar yer yer sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, olay, Silvan ilçesinde meydana geldi. Bir grup YDG-H’lı tarafından ilçenin Selahattin, Tekel ve Mescit mahallelerinde barikatlar kurularak, cadde ve sokak aralarında hendek kazıldı.

Polis, hendeklerin başında ellerinde silahlarla bekleyen gruplara, müdahale etmek için, söz konusu mahallelere zırhlı araçlarla geldi. Mescit mahallesinde, daha önceden pusu kuran YDG-H’lılar, bir sokağa giren zırhlı araca, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmaların yer yer sürdüğü ilçede, sık sık silah ve bomba sesleri duyuluyor.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    bölgede elektrik su kesilmesi lazım çalışan memurlar doktorlar öğretler vs geri alınması ve dört bir yanından çewrilip temizlik yapılması şart
    Cevapla
  • Yeter 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu ermenılerı sursun kuzey ıraga
    Cevapla
  • Gaddar herif 8 yıl önce Şikayet Et
    Yok arkadas yok bu is ancak bolgede epey bir temizlik sart. O bolge halkinin buyuk bir kismi zorla kuzey iraka goce zorlanmasi lazim tipki 1915 teki ermeniler gibi. Baksana pkk elektrik parasi odenmeyecek diyor adamalar odemiyorlar canina minnet..
    Cevapla
  • temhem 8 yıl önce Şikayet Et
    Elinde silah ile bekleyen terörist demektir neyi bekliyorsun hepsini bombala gitsin
    Cevapla
  • zaire 8 yıl önce Şikayet Et
    polis niye müdahele ediyorki. bıraksınlar öyle kalsın. oranın sakinleri müdahele etsin. hendekli bir eyrde yaşamak istiyorlarsa kendi bilecekleri iş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR