Survivor Nagihan ile Atakan kavga etti! Son dakika

Survivor 2016'da Kıbrıs Finaline haftalar kala ada da tansiyonlar yine yükseldi. Survivor'da dün akşam neler oldu? İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2016 11:02 GÜNCELLEME 16.06.2016 11:19 GÜNCEL
Survivor Nagihan ile Atakan kavga etti! Son dakika
Survivor Nagihan ile Atakan kavga etti! Son dakika

Kıbrıs finaline haftalar kala Survivor adasında tansiyonlar yine yükseldi. Yunus Günçe'nin elenmesinin ardından birbirine giren Atakan ve Nagihan cephesinde neler oldu? Survivor'da dün akşam neler yaşandı? Detaylar haberimizde...

Nagihan sonunda patladı!

Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Atakan ve Nagihan arasında yine gerilim vardı. İkili arasında söz düellosu yaşanırken, konseyde Yunus'un ismini yazdığı için Atakan tarafından eleştirilen Nagihan ise sonunda patladı.

İşte o tartışma!

Nagihan; "Benim Semih'i yazmam ihanetin ihaneti olur. Tuğba ve Yılmaz'la zaten damgalıyım. Yapmadığım halde 'sırtımdan bıçaklandı' oldu. Senin yüzünden ben bunları yedim. Tuğba'nın olayının bu kadar patlamasının nedeni seninle birlikte 'takımı ayakta tutalım' dememizdi. Ancak kötü olan ben oldum. Tuğba bunu kullandı ve zararı bana dokundu" dedi.

Atakan; "Eğer Semih'i potaya koysaydık İbrahim gidecekti. Böylece karşıda Serkay ve Damla kalacaktı. Dokunulmazlıklarda bireysele dönecektik ve herkes kendini kurtarma peşinde olacaktı. Bu herkesin işine gelir" ifadelerini kullandı.