Acun Ilıcalı Survivor ‘ın Yeni Kuralları Açıkladı

Survivor 2016 ‘da Kıbrıs Finali ‘ne daha da yaklaşılırken Acun Ilıcalı dün akşam Survivor ‘un yeni kurallarını açıkladı. Detaylar haberimizde…

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2016 09:18 GÜNCELLEME 15.06.2016 09:19 MEDYA
Acun Ilıcalı Survivor ‘ın Yeni Kuralları Açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ‘ın Yeni Kuralları Açıkladı

Dün akşam gerçekleştirilen ada konseyinde Yunus Günçe veda eden isim olmuştu. SMS oylamasının sonuçlarının açıklanmasından hemen önce Acun Ilıcalı adanın yeni kurallarını açıkladı.

Açıklamasında Acun Ilıcalı Survivor ‘da bundan sonrası için küçük değişiklikler olacağını söyledi.  Bundan sonra kalan birkaç oyunu daha kısa parkurlarda oynanacağını ve oyunların daha hızlı olacağını söyledi.

Değişen başka bir kural ise takımların arasında oynanan ikinci oyunlar hakkında. Buna göre ilk oyunda 10 olan takım rakibine ne kadar fark attı ise ikinci oyunda o kadar avantajlı başlayacak. Örneğin ilk oyunu 10 – 7 kazanan takı ikinci oyuna 3 – 0 önde başlayacak. Açıklamasında Dominik ‘te 10 günlük bir sürelerinin kaldığını belirten Acun Ilıcalı kalan yarışmaların böyle oynanacağını belirtti.

KONSEY GERGİNDİ

Kıbrıs finaline sayılı günler kala yapılan son ada konseyi oldukça gergindi. Ada yaşantısında bu kadar gelmeyi başaran yarışmacılar Kıbrıs ‘a gidebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu saatten sonra adaya veda eden her yarışmacı için elenmek oldukça üzücü bir durum haline geldi. Bu psikoloji dün gerçekleştirilen ada konseyinde de hakimdi. Yarışmacılar gergin dakikalar yaşarken birbirleri hakkında da sert açıklamalarda bulundular.

KIBRIS İÇİN BÜYÜK YARIŞ

Kıbrıs finalinde yer alacak kişilerden birinin bireysel dokunulmazlık oyunlarının ardından Damla olması kesinleşirken kalan finalistlerin belirlenmesi için heyecan sürüyor. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak.

SEMİH 'E BÜYÜK TEPKİ

Dün gece yapılan konsey sonucu Yunus Günçe elenen ismin kendisi olduğu öğrendiğinde takım arkadaşlarından Nagehan ve Atakan 'a çok içten bir şekilde sarılıp başarılar dilerken Semih 'in sadece elini sıkarak soğuk bir vedada bulundu. Bunun üzerine Semih ' sana omurgasız diyen insanlara sarıl sen ' diyerek tepki gösterdi. Yunus Günçe ise Semih 'in bu tepkisine ' bu arkadaşı kayıtlardan çıkartın ' sözleriyle cevap verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR