Deniz otobüsü seferleri yapılamıyor

Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Mudanya-Bostancı ve Bandırma-Yenikapı arasında bugün yapılması gereken deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği açıklandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 27.12.2006 13:25 GÜNCELLEME 27.12.2006 13:25 GÜNCEL
Deniz otobüsü seferleri yapılamıyor
Deniz otobüsü seferleri yapılamıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret AŞ (İDO) yetkililerinden aldığı bilgiye göre, saat 07.30'da Mudanya'dan kalkması gereken Armutlu ve Yenikapı bağlantılı Mudanya-Bostancı seferi, aynı saatte yapılması gereken Bandırma-Yenikapı deniz otobüsü seferi, İstanbul açıklarında etkili olan fırtına yüzünden yapılamadı.

Yenikapı-Bandırma arasında saat 13.00'te yapılacak sefer ile saat 17.15'teki Bostancı-Yenikapı/Armutlu-Mudanya deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

Yetkililer, deniz otobüsü dış hat seferlerinin Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle iptal edildiğini, hızlı feribot seferlerinin ise tarifeye uygun olarak yapıldığını kaydettiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL