DSP'den zehir zemberek 'CHP' açıklaması!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin il binası açılışını yapmak üzere geldiği Gaziantep'te yaptığı açıklamada, eleştirdiği CHP yönetiminin tuzu kuru jakoben bir zümrenin işgali altında olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2019 13:21 GÜNCELLEME 30.04.2019 13:21 GÜNCEL
 DSP'den zehir zemberek 'CHP' açıklaması!
DSP'den zehir zemberek 'CHP' açıklaması!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim sonrası ilk ziyaretini Gaziantep'e yaptı. Partisinin il teşkilatıyla buluşan Aksakal, CHP'nin genel merkez yönetimine yüklendi. DSP Genel Başkanı Aksakal, şimdiki CHP’nin Atatürk’ün kurduğu parti ile uzaktan yakından benzerliği olmadığını vurgulayarak, CHP yönetiminin Tuzu kuru jakoben bir zümrenin işgali altında olduğunu ifade etti. 

 

Aksakal, ''Güneydoğu bölgemizde planlanan yeni devlet yapılanması senaryosunda üzerine rol biçilen sözde Atatürkçü solcu yapılar kendileri dışında hiçbir partinin siyaset arenasında yer almasına tahammül edemedikleri gibi her türlü iftira kampanyası ve algı yönetimi ile toplumu yönlendirme gayreti içindeler. Bülent Ecevit’in partiyi kurduğu günden bu yana bu tür saldırılara artık alıştık. Ama iyi bilinmelidir ki, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerle emperyalist politikaların emir eli olmuş yapılarla Şahsi siyasi ikbal dışında hiçbir siyasi amaç gütmeyen, sahte Atatürkçü ve sahte solcularla mücadelemiz hiç eksilmeden devam edecektir. CHP'nin hamasi vaatler ve söylemlerle bir seçenek olabileceğini artık toplumda inanmıyor. Tuzu kuru jakoben bir zümrenin işgali altındaki bu partinin bugünkü yapısı kökleri Kuva-i Milliye’ye dayanan ve kurtuluş savaşımızı yöneten Atatürk’ün kurduğu parti ile uzaktan yakından bir benzerliği de kalmamıştır'' diye konuştu. 

''İLK ZİYARETİM GAZİANTEP'E''

 

31 Mart seçimlerinin ardından ilk ziyaretini Gaziantep'e yaptığını ifade eden Aksakal, ''Gaziantep Demokratik Sol Parti’nin yerel seçim sürecinde stratejik olarak önem verdiği bir ilimizdir. Bir Zeugma misali Türkiye mozaiği olarak gördüğümüz Gaziantep, milli birliğimizin ve toplumsal bütünlüğümüzün vücut bulduğu kentlerimizin başında gelmektedir'' diye konuştu. 

YORUMLAR 4
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine isimler değişir mantıklar değişmez. Ecevitide gördük.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Acilen chp' ye paralel bir demokratik sol partiye sahip çıkılması lazım. Atatürk kimliğinin arkasına saklanan chp, resmen içimizde bir köstebek olmuş ve batıya hizmet etmektedir. Bu ihanetten çok hainliktir. Solcu seçmeni devlete, islama ve Türk kültürüne sahip çıkan demokratik bir parti etrafında toparlamak kaçınılmaz olmuştur. Bu yeni kurulacak bir parti, yada mevcut bir parti olabilir. Büyük bir gizlilik içinde gerçekleşmesi kaçınılmaz oldu.
    Cevapla
  • oska 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • Sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamalar mantık alıyor ama sonu nereye varır bilinmez toplumumuzda eleştiriyi kaldıramayan insanlar çoğaldığı için neredeyse hepimiz yanlista olsa kendi dogrularimizi savunur olduk siyaset bir toplumu korelten en önemli unsurlardan biri bu yüzden az siyaset az polemik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR