Erdoğan teşkilata talimatı verdi: Bunu yapmanızı istiyorum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan teşkilata seslenip, ''Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum.'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2019 12:03 GÜNCELLEME 26.07.2019 13:47 GÜNCEL
Erdoğan teşkilata talimatı verdi: Bunu yapmanızı istiyorum...
Erdoğan teşkilata talimatı verdi: Bunu yapmanızı istiyorum...

Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

 

 

Bundan sonraki seçim 2023 Haziran'ında yapılacak. Her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kurduğumuz köprüyü güçlendireceğiz. Tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki bunu çekeceğiz, sandıktan arzu ettiğimiz neticeyi de alabilelim. 

'YOLLARINI KAYBEDENLERİ BİR KENARA BIRAKIRSAK, SİYASETTE ÖNEMLİ BİR NESİL YETİŞTİRDİK'

 

 

Siyasi partiler, özellikle AK Parti millete hizmet kapısıdır. Partimizin kapısı millete hizmet etmek isteyen herkese açıktır. AK Parti kurulduğunda gençlik kurullarında görev alan arkadaşlarımızı bugün çalışmalarını sürdürüyor. Hırsları, kifayetsizlikleri yüzünden yollarını kaybedenleri bir kenara bırakırsak, siyasette önemli bir nesil yetiştirdik. 

AK Parti'nin siyaset mayası da insan mayası da sağlamdır. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti, önümüzdeki çeyrek, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir. 

'TÜM TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİMİZDEN 2001 YILINDAN BU YANA PARTİDE GÖREV ALMIŞ KARDEŞLERİMİZE ULAŞMASINI İSTİYORUM' 

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Öncelikle AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    teşkilat diye bişey kalmadı Reis. kusura bakma. bıktık artik yıllardır söylemekten
    Cevapla
  • manisa 4 yıl önce Şikayet Et
    manisadan başlansın ilk öncede kırkağaç incelensin dinlensin
    Cevapla
  • Kadir Baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah be Reis, biraz geç kalmadınız mı?
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    saygıdeğer başkanım 1994 ruhunu unutmayalım rahmetli Erbakan hocamızın o muhteşem günlerle canlandık ölene kadar senin emrindeyiz büyük lider recep tayyip Erdoğan lütfen bizleri unutma
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm teşkilat başkanlarının değişmesi gerekir çünkü hiç bir vatandaşa ulaşmıyorlar hiç birini arayıp sormuyorlar sadece seçim zamanlarında filan bakan şehrimize geldi filan salonda toplantı yapacak diye mesaj atıyorlar ben yıllardır parti üyesiyim daha bir gün aranıp sorulmadım Ahmet emminin taziyesi olur kimse gitmez Mehmet emminin mutlu günü olur kimse gitmez sadec filan parti yöneticimizin taziye ziyaretindeyiz diye sosyal medyada paylaşırlar parti üyelerimiz ve halkımız küstüruldü partiye bile gitmiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR