Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olağan kongre kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız." dedi. Ayrıca teşkilatlarda yeni bir sürece gireceklerini belirten Erdoğan, bundan sonra çok farklı bir AK Parti ile milletin karşısına çıkacaklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2019 13:16 GÜNCELLEME 26.07.2019 13:18 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olağan kongre kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olağan kongre kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. F-35, S-400, Doğu Akdeniz ve Suriye meseleleriyle ekonomi gibi önemli konulara değinen Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre süreci hakkında da tarih verdi. 

 

 

 "7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız." diyen Erdoğan, AK Parti için önemli değişimlerin olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

"BAMBAŞKA BİR AK PARTİ..."

Bundan sonraki seçim 2023 Haziran'ında yapılacak. Her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kurduğumuz köprüyü güçlendireceğiz. Tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki bunu çekeceğiz, sandıktan arzu ettiğimiz neticeyi de alabilelim. 

'YOLLARINI KAYBEDENLERİ BİR KENARA BIRAKIRSAK, SİYASETTE ÖNEMLİ BİR NESİL YETİŞTİRDİK'

Siyasi partiler, özellikle AK Parti millete hizmet kapısıdır. Partimizin kapısı millete hizmet etmek isteyen herkese açıktır. AK Parti kurulduğunda gençlik kurullarında görev alan arkadaşlarımızı bugün çalışmalarını sürdürüyor. Hırsları, kifayetsizlikleri yüzünden yollarını kaybedenleri bir kenara bırakırsak, siyasette önemli bir nesil yetiştirdik. 

AK Parti'nin siyaset mayası da insan mayası da sağlamdır. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti, önümüzdeki çeyrek, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir. 

'TÜM TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİMİZDEN 2001 YILINDAN BU YANA PARTİDE GÖREV ALMIŞ KARDEŞLERİMİZE ULAŞMASINI İSTİYORUM' 

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Öncelikle AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum. 

 

 

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • seyfo karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu orantısız ve ilim dışı trafik cezaları çok kişiyi küstürmektedir.Bu şehirler arası karayolunda yol üzerinde yazan hız sınırlarına uyularak gitmek çok zamana ve yakıt tüketimine sebep olmakta yol asli ihtiyacının dışına çıkmaktadır.Bu trafik kuralları ve cezalar acilen incelenmeli yoksa çok can yakıp küs insan sayısını artıracaktır.Bir dost olarak uyarıyorum.
    Cevapla
  • Ayder Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir karar ve düşünce ak partiyi toparlamak ve kendine getirmek için iyi bir yol
    Cevapla
  • Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    2002 seçimlerinden önce üye olup daha sonra üyelik tarihini özellikle sanırım 2006 yılı başlangıç olarak değiştirilenlerin sebebi ne olaki acaba. İncelenmesi gereken bir konu.
    Cevapla
  • Adana kurucular 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana il başkanı Durmuş Ali yıldız olmalıdır, Abdullah doğru , Mahmut Tezcan, m Ali Bilici , Kozan ilçe başkanlığına yasin Yılmaz getirilmelidir, feke ilçe başkanlığına ilk kurucu üyelerden Arif ışık, Mustafa Akçam, Sebahattin gokdam getirilmrlidir
    Cevapla
  • 06 vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Cumhurbaşkanım 600 mv. Bu ülke için çok ve masraflı ınsanlar istisnalar hariç çoğu işe yaramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR