Kurban bayramı mesajları 2019! En güzel ve en anlamlı resimli Bayram mesajları

Tüm Müslüman aleminin merakla beklendiği Kurban Bayramı sonunda geldi çattı. Bizde bayramın coşkusunu, anlamını ve önemini yakınlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel Kurban Bayramı mesajlarını sizler için bir araya getirdik. İşte en güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları...

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2019 00:39 GÜNCELLEME 11.08.2019 00:39 GÜNCEL
Kurban bayramı mesajları 2019! En güzel ve en anlamlı resimli Bayram mesajları
Kurban bayramı mesajları 2019! En güzel ve en anlamlı resimli Bayram mesajları

Kurban Bayramı ile birlikte vatandaşlar, ziyaret edemedikleri, görüşemedikleri veya çok uzaklarda olan yakınlarına kurban bayramının çoşkusunu, birlikteliklerini ve beraberliklerini temsil edem en güzel Kurban Bayramı mesajlarını göndermeye  başladı. Kurban'na özel mesajların en güzellerini araştıran ve WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlarda paylaşan vatandaşlar, Kurban Bayramı sevincini en iyi ifade eden en anlamlı sözleri araştırıyor. Bizde sizler için en güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajlarını bir araya getirdik. 

 

 

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2019

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramın mübarek olsun!

 

 

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar az, geleceğin ise Demirel`in kafası kadar parlak olsun, Kurban Bayramın mübarek olsun!

Kurban Bayramı'nı sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bu Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı'nın, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle, Hayırlı Bayramlar. Ruhunuz ve çevreniz tatlansın, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz. Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dilerim. Kurban Bayramını kutluyorum…