Soylu'dan yabancı tabelalar hakkında açıklama

içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki Suriyeliler, yabancı tabelalar ve yakalanan DEAŞ'lı teröristlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, "5 Kasım'a kadar tabelalar standart hale getirilecek." diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2019 14:21 GÜNCELLEME 02.11.2019 15:21 GÜNCEL
Soylu'dan yabancı tabelalar hakkında açıklama
Soylu'dan yabancı tabelalar hakkında açıklama

 Süleyman Soylu, terör örgütü DEAŞ'lıların yakalanması ve iade süreçleriyle ilgili, ayrıca Türkiye'de yaşayan Suriyeli mültecilerle ilgili önemli noktalara parmak bastı.

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

 

Yakalananları kendi ülkelerine geri göndereceğiz. Biz kimsenin DAEŞ mensubunun oteli değiliz.Ben vatandaşlıktan çıkardım, siz başınızın çaresine bakın, bu bizim açımızdan kabul edilebilir değildir. Bu, aynı zamanda bir sorumsuzluktur. Zamanında DEAŞ korkusundan sokağa çıkamıyorlardı şimdi kabul etmiyorlar.

100 BİN KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Yılbaşından bugüne kadar rakam 100 bin eşiğine geldi. Her gün ortalama İstanbul'da 400-500 arasında kaçak göçmen yakalanıyor sevk ediliyor. Ciddi bir göç sağanağı ile karşı karşıyayız. Biz de yüzde 40'lık söz konusuyken malesef Avrupa'ya geçenlerde ancak 10 binlik bir rakam söz konusu. Yani bizim 10'da birimiz söz konusu. Avrupa bu korkaklığını ve insanlığa karşı vurdum duymazlığını üstünden atmalıdır.

İSTANBUL'DAKİ YABANCI TABELALAR

5 Kasım'a kadar tabelalar standart hale getirilecek.

 

YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni meselesi hemen her yıl ısıtılan bir konudur. Tasarı yıldönümü demek suretiyle her yıl Nisan aylarına denk getirilir. Ya Başkan’dan döner ya da Kongre’den. Bu yıl neden acele ettiler? Belli ki Suriye’den dolayı birilerini sıkıştırmak istiyorlar. 13 Meddelik Ankara mutabakatıyla ABD ile anlaşılan konular varken nasıl olur da Temsilciler Meclisi Türkiye’ye tekraren bir yaptırım uygulama yolunu açmak ister? Demek ki birilerini sıkıştırmanın peşindeler.
    Cevapla
  • sessiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Türkçe Tabela zorunlulugu getirilmeli
    Cevapla
  • Siyasi kavun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizce tabelalarda kalkacak mi. Zira piyasada yerli isim yok gibi bir şey. Ozellikle inşaat isimlerinim tamamı ingilizce. Lutfen bu konuyu ayri bir haber yapın
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    ingilizce almanca fransizca tabela isteemiyoruz
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün ülke sathinda Türkçe dışında tabela gormek istemiyoruz Anadilimiz Türkçedir Türkiye Türk vatanıdir bu açıdan bütün tabelalar Türkçe olarak degistirilmelidir destekledigimiz bir uygulama insaAllah her yerde değişir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR