Kadir Şeker için sosyal araştırma raporu hazırlandı

Konya'da Ayşe D. (35) ile tartışan Özgür Duran'ı (32) müdahale etmek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker (20) hakkında yakın çevresinden alınan bilgiler ile 'sosyal araştırma raporu' hazırlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2020 11:21 GÜNCELLEME 24.02.2020 11:33 GÜNCEL
Kadir Şeker için sosyal araştırma raporu hazırlandı
Kadir Şeker için sosyal araştırma raporu hazırlandı

Olay, 5 Şubat akşamı meydana geldi. İddiaya göre, 4 ay önce Antalya'dan Konya'ya gelip yerleşen Ayşe D. ve Özgür Duran arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine Ayşe D. evden çıkıp olayın yaşandığı parka geldi. Duran peşinden geldiği kadını park ortasında dövmeye başladı. Bu sırada olayı görüp müdahale eden Kadir Şeker, çıkan arbede sırasında Özgür Duran'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Şeker, sevk edildiği adliyede 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

 

 

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kadir Şeker'in suçta kasıtlı olup olmadığının belirlenmesi için 'sosyal araştırma raporu' hazırlandı.

Tutuklu Şeker'in liseyi okuduğu Akşehir ile ailesinin yaşadığı Ilgın'da yakın çevresine sorular sorularak hazırlanan raporda, Kadir Şeker'in efendi, yardımsever bir kişiliği olduğu, en küçük bir tartışma dahi yaşamadığı yönünde bilgiler elde edildiği kaydedildi. Şeker'in bindiği araçlarda, kadın ve yaşlı yolcu gördüğünde ayağa kalkıp yer verdiği, aile üyelerinin suça meyilli olmadığı, ağabeyi ile eğitimlerine çok önem verdikleri ve okullarında başarılı oldukları ifade edildi.

 

 

Öte yandan Şeker'in kriminal incelemeye gönderilen mont ve sırt çantasıyla ilgili istenilen raporun henüz tamamlanmadığı belirtildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yusuf Çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    uzun lafın kısası berat edecek. ama bu da yanlış çünkü ceza yememesi toplumda artık herkes istediğini öldürebilir algısı oluşturacak bu konu çok ince ve suistimale açık bir konu. anlayacağınız artık evlenmeye de gerek yok çünkü karı koca roleri değişti erkek olarak hiç bir hakka sahip değiliz. sadece kullanılacak bir eşya gibi kullanma süremiz bitti mi yenisiyle değiştirilmekten başka bir şeye yaramaz hale getirildik.
    Cevapla
  • fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle yazık oldu çocuğa. bırak ne yapıyorsa yapsın kadına
    Cevapla
  • agah 4 yıl önce Şikayet Et
    delikanlıya yazık oldu. Ne idüğü belirsiz kişilere yardım ettiği için hayatı karardı. çok yazık oldu
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir izhniyet ya.O zaman herkes adam öldürsün.Yakınları ite bu adam efendiydi oyununa girsin.Çok kolya yalan söylemek.Kim ben kasten adam öldürdüm derki...Gidişatımız iyi değildir.Büyük vebal alıyorlar.Katili aklama çalışmaları.Toplumun kanayn yaralardır
    Cevapla
  • vatandaş 2 4 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakın çocuğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR