Rus basınının 'TSK' iddiası kesin bir dille yalanlandı

Bazı Rus basın yayın organlarında yer alan "Türk ordusunun İdlib'de, Rus uçaklarına ateş ettiği"ne yönelik iddialar güvenilir kaynaklar tarafından kesin bir dille yalanlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2020 22:35 GÜNCELLEME 28.02.2020 16:04 GÜNCEL
Rus basınının 'TSK' iddiası kesin bir dille yalanlandı
Rus basınının 'TSK' iddiası kesin bir dille yalanlandı

"Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının İdlib'de Rus uçaklarına ateş ettiğine" yönelik iddiaların gerçek dışı olduğu, Türk askerinin hiçbir şekilde Rus askerlerini ve Rus uçaklarını hedef almadığı belirtildi.

RUS BASININDA YER ALDI

 

 

Bazı Rus basın yayın organlarında "Türk ordusunun İdlib'de, Rus uçaklarına ateş ettiği"ne yönelik iddialar yer aldı.

AA muhabirinin konuya ilişkin sorusu üzerine güvenilir kaynaklar, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

 

 

Ateşkesi sağlamak üzere İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde (İGAB) bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının, Rus savaş uçaklarını hedef aldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan kaynaklar, Türk askerinin hiçbir şekilde Rus askerlerini ve Rus uçaklarını hedef almadığını belirtti.

ÇOK SAYIDA REJİM UNSURUNUN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI


 

YORUMLAR 90 TÜMÜ
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ateş açılması lazım, problem olan ateş açılmaması, Onlar uçaktan atılan bombalarla bizim askerlerimizi öldürürken biz bakacak mıyız. En azından İdlibin üstünde uçan bütün uçaklar bir şekilde vurulması lazım kime ait olursa olsun. Büyük devlet olmak gerektiğinde bedel ödemeyi risk almayı gerektirir. Kendi hakkınızı kendiniz almazsanız kimse size bir zırnık bile vermez.
    Cevapla
  • REŞAT SEV 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan ruslar ne hain insan çıktınız siz yaptıysanız insallah korina vürüsü sizede bulasır toptan gidersiniz bu işte burda bitmez
    Cevapla
  • erkanasri 4 yıl önce Şikayet Et
    rusyanın böyle bir iddası ancak kendini aklama çabasıdır ve türk askerlerini vuran uçaklarında kendilerine ait olduğunun kanıtıdır.
    Cevapla
  • türkiyem1453 4 yıl önce Şikayet Et
    rusya ile aramizi iyice acmac bizi savasa sokmak isteyen kancik israil ve kalles abd nin isi olamazmi esad kac kere söyledi türk halki ile sorunumuz yok diye bu isin icinde bir oyun var kesin cok uyanik olmaliyiz kafir münafik ve hainlerin oyununa gelmeyelim bu is en cok israilin isine geliyor haberiniz olsun ne mutlu türküm müslümanim diyene bir canim var ALLAH icin feda olsun VATAN sevgisi iman dandir
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    rus israile köpeklik yapacağına .kendine ceki düzen vermeli.. esed birliklerini şama kadar vurulmalıı..33 000 esed askeri ölmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR