İdlib için Cumhurbaşkanlığında son dakika toplantısı!

Son dakika haberi: İdlib'de yaşanan son gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Ankara'da acil güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi. Zirve saat 03:15'de sona erdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 03:29 GÜNCELLEME 28.02.2020 17:31 GÜNCEL
İdlib için Cumhurbaşkanlığında son dakika toplantısı!
İdlib için Cumhurbaşkanlığında son dakika toplantısı!

Son dakika haberi: İdlib'de rejim güçlerinin saldırgan tutumu devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı'nda acil güvenlik toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarıyla bir güvenlik toplantısı gerçekleştirmiştir. 2 saat önce başlayan toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilmiştir." denildi.

ZİRVE SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kurmaylarıyla gerçekleştirdiği güvenlik zirvesi saat 03:15'de sona erdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve divan üyelerinin MHP Genel Merkezi’nde İdlib’de yaşanan gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

 

ERDOĞAN GÜN İÇİNDE AÇIKLAMIŞTI

İdlib şehit haberini gün içerisinde veren Erdoğan, İdlib'deki son gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyaset Akademisi'nin açılış dersinde konuştu.

"Libya'da daha önce Hafter lehine olan yapıyı tersine döndürdük. İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü" ifadelerini kullanan Erdoğan, daha sonra Suriye'den gelen acı haberi paylaştı. İdlib'de 3 Mehmetçiğin şehit düştüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı, " İdlib'te 3 tane şehidimiz var, rejim güçlerinin kaybı çok büyük. Mücadele orada hala devam ediyor, edecek. Ruslarla görüşmeler devam ediyor, edecek. Fakat biz şunu söylüyoruz. Biz bu topraklar huzur toprağı olsun istiyoruz. Binlerce vatandaşını öldüren bir Esed'i dost olarak kabul etmiyoruz. Siyasette her mevzi her mevki her temsil önemlidir. Biz Adana Mutabakatıyla Suriye'deyiz. İran ve Rusya'nın desteği olmasa Esad'ın ayakta durması mümkün değil. Biz bu bölgede terör istemiyoruz. En batısından en doğusuna bu topraklar huzur toprağı olsun istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Aykut tomak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacaksa olsun ya musalla ya zafer
    Cevapla
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu vatanı ve ordusunu ve tüm müslümanları korusun zalimlerden.basımız sağolun. ŞEHİDİM SEN RAHAT UYU.
    Cevapla
  • Emine aksakal 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen yardim et ordumuza zalimlere el kahhar isminle tecelli et yaaaa rabbbb
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani..sonuç.kınayacak mıyız
    Cevapla
  • ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada tek düşmanımız var şu anda o da rusya laf kalabalığına gerek yok açıklamada reis ifade etmiş zaten ruslar ikili üçlü oynuyorlar artık ne yapılacaksa yapılmalı ya da oradan çıkalım başka yol yok gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR