Türkiye'nin başlattığı dev operasyon sonrası ünlü isimlerden skandal İdlib paylaşımı!

Türk ordusunun Suriye'de dış mihrakların etkisi ile Türk askerine saldıran Esed rejimine karşı başlattığı 'Bahar Kalkanı Harekatı' sonrası bazı kesimler yine sosyal medyada tarafını göstermeye başladı. Tiyatro oyuncuları Orhan Aydın ve Bülent Emrah Parlak operasyonla ilgili skandal paylaşımlarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2020 08:56 GÜNCELLEME 02.03.2020 08:56 GÜNCEL
Türkiye'nin başlattığı dev operasyon sonrası ünlü isimlerden skandal İdlib paylaşımı!
Türkiye'nin başlattığı dev operasyon sonrası ünlü isimlerden skandal İdlib paylaşımı!

İdlib'de Esed rejimine verilen süre dolmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'de 27 şubat itibariyle 'Bahar Kalkanı Harekatı'nın başlatıldığını resmen duyurdu. 

 

 

Esed rejiminin 27 Şubat tarihindeki hain saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit olmuş Türk Silahlı Kuvvetleri saldırıya en ağır şekilde cevap vermişti. Bugünde Esed rejimine karşı güvenli bölgenin dışına çıkmaları için verilen sürenin dolmasının ardından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte 'Bahar Kalkanı Harekatı' resmen başladı. 

Türk ordusunun müthiş operasyonu ile Esed rejimi darbe üstüne darbe almaya devam ederken bazı ünlü isimler tarafından İdlib operasyonuna yönelik sosyal medyadan skandal paylaşımlar gelmeye başladı. 

 


Tiyatro oyuncuları Orhan Aydın ve Bülent Emrah Parlak, İdlib'de düzenlenen operasyona karşı olduklarını belirterek sosyal medya hesaplarından "Bahar Kalkanı Harekatı"na yönelik paylaşımlarda bulundular. Paylaşımlarında operasyonun yapılmasını engellemek için imza kampanyasında bile bulundular.  

Orhan Aydın

Bülent Emrah Parlak

İşte Orhan Aydın ve Bülent Emrah Parlak'ın twitter üzerinden paylaştıkları o mesajlar; 

KAYNAK : HABER7
YORUMLAR 865 TÜMÜ
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK sevici
    Cevapla
  • Tespit 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok kötü hareket bunalar hani bir tv tiyatrosu var sanaci yerine teroristlwri kadrosuna alip milletin beymini yıkama-yağlama calisiyor
    Cevapla
  • Şahan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kürt asıllıyım. Türk üm. Hem ben hem yakınlarım çevrem bu pkk illetini lanetliyoruz. Sen ve senin gibi pkk sevicilerin Allah belasını versin. Bir tek vatanımız var oda TÜRKİYE
    Cevapla
  • sadık uysal 4 yıl önce Şikayet Et
    biz savaşmıyoruz zaten kardeş türk savaşırsa taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmaz dedeleriniz iyi bilir anlatsınlar size
    Cevapla
  • ADAMIN BİRİSİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunlar ne zaman TÜRKİYE iyi birşeyler yapsa ortaya çıkarlar.Havalar ısındı sinekler piyasaya çıktı vızıldıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR