SİHA mühimmatlarında Ruslara mesaj!

Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında SİHA'lar, İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için kalktı. SİHA mühimmatlarının bir tarafında şehitlerimizin sayısı yazarken diğer tarafında ise "Hatay çalındı" haberine ithafen "Hatay çalıntı değildir" mesajı yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2020 21:05 GÜNCELLEME 02.03.2020 09:15 GÜNCEL
SİHA mühimmatlarında Ruslara mesaj!
SİHA mühimmatlarında Ruslara mesaj!

Esed rejiminin havadan ve karadan düzenlediği saldırılar sonucu İdlib'de 34 askerimizin şehit olmasının ardından Bahar Kalkanı Harekatı başladı. Harekat kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Esed rejimine ait yüzlerce hedefi imha ederken, bu durumdan rahatsız olan Rus haber ajansı Sputnik, Hatay üzerinden provakasyona soyundu. Sputnik'in İngilizce edisyonunun "Çalıntı eyalet: Hatay 80 yıl önce neden Fransa tarafından Türkiye'ye verildi" başlığıyla yayınladığı haber büyük tepki çekti.

 

"HATAY ÇALINTI DEĞİLDİR" MESAJI

Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırıda askerlerimizin şehit olması sonrası, Rus medyasında Türkiye ile ilgili yer alan skandal haberlerin ardından SİHA mühimmatlarında yer alan "Hatay çalıntı değildir" mesajı dikkat etti.

Suriye'ye düzenlenen "Bahar Kalkanı "operasyonunda Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) Suriye'de kalleşçe saldırılarda şehit düşen askerlerimiz için kalktı. SİHA mühimmatlarının bir tarafında şehitlerimizin sayısı yazarken diğer tarafında ise "Hatay çalındı" haberine ithafen "Hatay çalıntı değildir" mesajı yer aldı.

 

 

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • ne diyorlar 4 yıl önce Şikayet Et
    bize çalıntı diyenler kırımla ilgili ne diyecekler?
    Cevapla
  • Moskof bükücü 3 yıl önce Şikayet Et
    Sibirya ve kafkasya da buna dahil.
    Cevapla
  • BiR G@RiP 4 yıl önce Şikayet Et
    KİZİL ELMA sadece ŞAM DEİL GOLAN TEPELERİ 1 taşla 2 kuş hem Esat hem israil ama bunu için devletimizin ÖLÜMÜNE ARKASİNDA DURMALİYİZ OLMEK VAR DÖNMEK YOKKK esadin saraylarında vurursak şehitlerimizin intikamını almış oluruz
    Cevapla
  • Yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalıntı diyeceksek egedeki adaları balkanları ortadoğuyu Ortalayayım tekrar konuşalım o zaman. Hepsini çaldınız..
    Cevapla
  • Türker akbulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkler tuşların sayı olarak fazladır ey turan ordusu uyan rus kaşındı sibirua kutup ayısı şaşırdı
    Cevapla
  • Yiğido58 4 yıl önce Şikayet Et
    Sihayı Yapan Fatih BAYRAKTARA helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR