Bakan Gül açıkladı: CHP'li Özkoç'a fezleke

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekenin derhal Meclis’e gönderileceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2020 02:34 GÜNCELLEME 05.03.2020 02:45 GÜNCEL
Bakan Gül açıkladı: CHP'li Özkoç'a fezleke
Bakan Gül açıkladı: CHP'li Özkoç'a fezleke

Bakan Gül'ün Twitter'dan yaptığı açıklama, "Engin Özkoç, yaptıklarının hukukta bir karşılığı olduğunu görecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı fezlekeyi derhal meclise göndereceğiz."  dedi.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

 

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlatmıştı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özkoç'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yer verildi.

Paylaşımın video eklentisinde Özkoç'un, TBMM'de yaptığı basın açıklamasını yayımladığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, "Paylaşım ve konuşma içeriğinin 5237 Sayılı TCK'nin 299. maddesinde düzenlenen Cumhurbaşkanına hakaret suçu kapsamında kaldığı değerlendirilerek 27. Dönem Milletvekili Engin Özkoç hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan resen soruşturma başlatılmıştır." ifadeler kullanıldı.

YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    haine haddi bildirilmeli
    Cevapla
  • Buyuk turkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlari tek tek makamlarindan indirin. Eger siz icerideki köpeklerin tasmasini elinize almazsaniz disarda yapilan mucadele hebean olur gider.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    geçin bunları tutuşdunuz.Kaybedince ne yapacaksınız.Nereye kaçacaksınız.Ha sizin amerikada hocanız var oraya kaçarsınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım bu vatan hainlerine en ağır ceza verilmeli dokunulmazlıga sığınıp her istediğini yapamazlar yazık bunlarmı yönetecek ülkeyi,Cumhurbaşkanı sevmeyebilirsin ama hakaret edemezsin sizin diliniz yılan olmuş utanmadan laiklikten özgürlükten demokrasiden bahsediyorsunuz reise diktatör diyosunuz ayıptır diktatör görmek istiyorsanız kuzey koreye bakın sizin gibileri çoktan asar şeytansınız
    Cevapla
  • İshak 4 yıl önce Şikayet Et
    Meclisin toplanması için acele edenlerin amaçları belli oldu Türk asjeri vurdukça ses chp'den geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR