Bakan Albayrak'tan koronavirüse karşı yeni ekonomik paket açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecini en doğru şekilde yönetip, ekonomik açıdan bu süreçten en avantajlı çıkan ülkeler arasında yer alacağını bildirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 18.03.2020 22:34 GÜNCELLEME 18.03.2020 22:41 GÜNCEL
Bakan Albayrak'tan koronavirüse karşı yeni ekonomik paket açıklaması
Bakan Albayrak'tan koronavirüse karşı yeni ekonomik paket açıklaması

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi. 

 

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi ile istihdamı korumak, reel sektörü ve esnafı desteklemek için gerekli adımları devreye aldıklarını belirten Albayrak, şunları kaydetti:

 

"100 milyar liralık mali desteğin yanında piyasaların likidite ve finansman endişesini de büyük oranda rahatlatıyoruz. Vatandaşlarımızın tamamına dokunan bu paket dinamik bir pakettir. Zamanla ihtiyaç duyulan alanlarda yeni paketler, yeni adımlar da devreye girebilecektir. İnşallah süreci en doğru şekilde yönetip ekonomik açıdan süreçten en avantajlı çıkan ülkeler arasında yer alacağız."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çıkma yasağı olmadan önüne geçemeyiz. Ben 2bin kişilik farbikada çalışyorum ve 1 otobüs dolusu insanla işe gidip geliyorum. Benim gibi milyonlarca insan var.
    Cevapla
  • F.İ.B 6 yıl önce Şikayet Et
    Mağaza kiraları nasıl olacak, bu duruma da bir çözüm üretmek lazım
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    önce saglık sonra akarlar caresine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle