Son Dakika Haberi; Türkiye'de koronavirüs kaynaklı 2. ölüm

Son Dakika Haberi; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs nedeniyle 61 yaşında erkek bir hastanın hayatını kaybettiğini belirterek tedavilerine başlanan 93 yeni vaka olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2020 23:08 GÜNCELLEME 19.03.2020 09:15 GÜNCEL
Son Dakika Haberi; Türkiye'de koronavirüs kaynaklı 2. ölüm
Son Dakika Haberi; Türkiye'de koronavirüs kaynaklı 2. ölüm

Sağlık Bakanı Fahretin Koca'dan son dakika açıklaması geldi! Koca sosyal medya hesabından 93 yeni vaka olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS KAYNAKLI 2. ÖLÜM

Türkiye'de corona virüsü yüzünden hayatını kaybeden kişi sayısı ikiye yükseldi. 61 yaşında bir erkek hastanın vefat ettiği açıkladı.

TOPLAM HASTA SAYISI 191

Tanı konup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191'e ulaştı.

Bakan Koca'nın paylaşımı şu şekilde; 61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.

 

 

 

YORUMLAR 320 TÜMÜ
  • Vatann sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım uygun fiyata n95 maske ihtiyacımız var bütün Türkiye
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kalabalıklara girmedikten sonra niye sokağa çıkmayalım neden ailemle gidp piknik yapmayayım neden yürüyüş yapmayayım?14 gün kuralı yurtdişindan gelip virüs taşıma ihtimali olanlar için lütfen abartmayın
    Cevapla
  • Aktimur 4 yıl önce Şikayet Et
    yani
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    İş yerine geliyoruz çalışıyoruz. işimi seviyorum da hayatım ve ailemizin hayatları daha değerli ama ay sonuna para bulamazsak da yaşayamıyoruz. Biz ne yapacağız. İşlediğimiz ürünler hep yutdışı müşterileri. Bütün önlemleri aldık ama ulaşım için minibüs kullanıyoruz. eldişven de maske de taksak maruz kalacak gibiyiz eninde sonunda... Ne yapacağız biz, şu an resmen bize de bulaşsın diye bekliyoruz ya...
    Cevapla
  • SALİHLİ_45 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya walla analmıyom bu insanları şehir adı verilincemi tedbir alcan arkadaş devletimiz açıklama yapıyo her vatandaşımız evinde kalsın 14 kurala uysun diye daha neyin saçmalığındasınız siz tedbirini al
    Cevapla
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı ,genç herkes tedbir almaya devam etmeli
    Cevapla
  • hekim usta 4 yıl önce Şikayet Et
    amcalarıma camiye gitme haburda otur ama baktık elde sigara cami kaşısında yayılmışlar hakara makara soruldu yavde bittim bee çay almaya bakkala ekmek almimmi be .bide kamarayı görüp kaçan her biri 60 ın üzeri laf anlamaz taş arabaları çık maa çıkma ölüm artık ensemizde .Da.
    Cevapla
  • fflrzmv 4 yıl önce Şikayet Et
    gençlerden de var sokağa çıkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR