Bakan Selçuk duyurdu: 2 sınav daha ertelendi!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''25 Nisan'da yapılacak İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nı 6 Haziran'a; öğretmen adaylarımızın gireceği ve 25 Nisan'da yapacağımız Adaylık Kaldırma Sınavı'nı 5 Temmuz'a erteledik'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2020 14:43 GÜNCELLEME 20.03.2020 17:25 GÜNCEL
Bakan Selçuk duyurdu: 2 sınav daha ertelendi!
Bakan Selçuk duyurdu: 2 sınav daha ertelendi!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın 6 Haziran'a, öğretmen adaylarının katılacağı Adaylık Kaldırma Sınavı'nı ise 5 Temmuz'a ertelendiğini bildirdi.

Bakanlık, nisan ayında yapacağı sınavları erteledi ve sınav takvimini yeniden oluşturdu.

Bakan Selçuk,  "25 Nisan'da yurt içi ve yurt dışında uygulanacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nı (İOKBS) 6 Haziran 2020'ye erteledik. Öğretmen adaylarımızın gireceği ve 25 Nisan'da yapacağımız Adaylık Kaldırma Sınavını da 5 Temmuz 2020'ye erteledik" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • MEB'na SORU 4 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefonları için hazırlanan e-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ (E-okul Vbs) uygulama programının logosu NEDEN şeytani Siyonistlerin sembollerinden biri olan şeytanın gözü şeklinde tasarlanmış?
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Gizil öğrenme hocam
    Cevapla
  • Kagir 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de salgın yeni başlıyor diyor uzmanlar,
    Cevapla
  • öneri 4 yıl önce Şikayet Et
    uzaktan eğitime ve uzaktan sınava bir an önce başlamanız lazım.uzaktan kamera üzerinden öğreciyi gözetmen izleyerek sınav yapabilir. bir gün birinci sınıfları birgün ikinci sınıfları bir dersten tüm okulun öğretmenleri uzaktan kamera ile sınav yapabilir. aynı anda aynı sorularla sınav yapılacağı için soru sızıntısı da olmaz.
    Cevapla
  • Xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Tüm türkiyenin evinde bilgisayar İnternet var
    Cevapla
  • maksu 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel fikir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR