İçişleri duyurmuştu! Ekipler 31 ilde harekete geçti

İçişleri Bakanlığı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 31 ilde bugün saat 15.00-24.00 saatleri arasında 9 saat boyunca polis ve jandarma ekiplerinin denetim yapacağını duyurmasının ardından İstanbul’da birçok noktada eş zamanlı denetimler başladı. Havadan drone ile de çekilen denetlemelerde kilometrelerce araç kuyruğu oluştuğu görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2020 15:08 GÜNCELLEME 17.04.2020 16:08 GÜNCEL
İçişleri duyurmuştu! Ekipler 31 ilde harekete geçti
İçişleri duyurmuştu! Ekipler 31 ilde harekete geçti

Denetlemeler kapsamında Büyükçekmece'den Edirne istikametine doğru E-5 karayolu tek şeride düşürüldü.Tek şerit uygulamasından ötürü kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Polis ekipleri tarafından tek tek durdurulana araç şoförlerine ve içerisinde bulunan yolculara korona virüs önlemleri anlatıldı. Kurallara uyulması istenildi. Maskesi olmayanlara maske takmaları yönünde uyarılar yapıldı.

 

 

Bazı araçlarda şoförün yanında bulunan yolcular arka koltuklara oturmaları sağlandı. Sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyarıldı. Minibüs ve halk otobüslerinde ise sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Uymayanlar hakkında idari işlem uygulandı.

Öte yandan, denetlemeler havadan drone ile de görüntülendi. Görüntülerde kilometrelerce uzayan araç trafiği olduğu gözlendi.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    siz anlattınız ama... onların bir kulağından girdi öbüründen çıktı... neredeyse 2 aydır ıncığı cıncığı çıktı... hala anlamadılarsa -ki maalesef anlamadılar- bu saatten sonra da anlamazlar...
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET OLARAK YASAKLARA UYALIM KENDİNİZİ düşünmez ANANI BABANI çocuğunu düşün bakanımdan ricam acili yeti varsa tamam acili yeti yoksa dışarı çıkanları açınmasın geren polise yetki yetki verilsin bunu dinleyen bu vatanın hainleridir bu kişileri cinayetten yargılansın çünkü ölümcül virüs bulaştırıyor polise diklik kabadayılık yapanları hani pakis tanda nasıl polis bur dada aynısı bunlara bundan anlarlar bu kişilere acımayın bunlara polisin lütfen sınırı olamasın lütfen bunu adam gibi adam süleyman soyluya bakanıma iletin ORADA KAMARAYA ALANINDA KAFASINI KIRA CAN YETER ARTIK ÖLENLERİ GÖRÜYORUZ ÖLÜLERE SAYGIN OLSUN BE SAYGISIZLAR
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR