Son dakika haberi: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan ilk açıklama

Son dakika haberi: Cuma hutbesinde yaptığı konuşma nedeniyle hedef gösterilen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a her kesimden destek yağmıştı. Yeni açıklama yapan Erbaş, "Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2020 14:49 GÜNCELLEME 29.04.2020 16:04 GÜNCEL
Son dakika haberi: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan ilk açıklama
Son dakika haberi: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan ilk açıklama

Son dakika haberi: Cuma hutbesinde yaptığı konuşma sonrasında bazı kesimlerin hedef göstermeye çalıştığı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a her kitleden destek yağmıştı.

Erbaş, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır" ifadelerini kullandı. 

 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 172 TÜMÜ
  • Adr 3 yıl önce Şikayet Et
    Diyanetin görevi türbinden seyir etmek degilki tabiki sahaya inmesi farz zaten onun için bu tür çıkışlarda çok geç bile kalındı.en kötüsü gençlerimiz heba olmuş haramın anlamı ne helal ne demektir bilmiyorlar.bu çok tehlikeli bişey.
    Cevapla
  • Adr 3 yıl önce Şikayet Et
    Lut kavmi
    Cevapla
  • SonOsmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Din,diyanet,devlet bize emanet.Bu topraklar islam beldesi ve islam kurallarına göre er yada geç yönetilecek.Ankara baroşar birliğiymiş vs akkılı olsun,sınırları zorlamasın.Şehitler tepesi boş değil.Başkanımız Tayyip Erdoğan'ın İzindeyiz.
    Cevapla
  • Trakyali amica 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar musluman vefat ettimi cami den kaldirilir bir alevi vatandas oldugun de cem evinden kaldirilir hiristiyanlarinki kiliseden. Yahudilerinki senagogtan budislerinki tapinaktan kaldirilir bu dine karsi olanlari oluleri nereden kaldirilir bilden varmi
    Cevapla
  • Trakyali amica 3 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen dinimize karsi olan insanlari camiye getirip bir selasi verilmesin zaten kurana allahin ayetlerini karsi olanlari ye kendileri yikasinlar birde Imam sorunca ne diye bu olu nun hakkinda iyi oldugunu soyleye biliriz kendi oyunlarina bizi alet edecekler zaten imamin onlarin olusunede gitmesi bir onem tasimaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR