Düğün salonları ne zaman açılacak? Haziran ayında düğünler başlayacak mı?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün hazırlıklarına başlayacak çiftler, düğün salonlarının ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Corona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan düğün salonları ve kır bahçeleri düğünler geçici olarak ertelendi. Peki düğünlerin başlayacağı tarih belli oldu mu?

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2020 17:06 GÜNCELLEME 17.05.2020 17:07 GÜNCEL
Düğün salonları ne zaman açılacak? Haziran ayında düğünler başlayacak mı?
Düğün salonları ne zaman açılacak? Haziran ayında düğünler başlayacak mı?

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte düğün salonlarının ne zaman açılacağı en çok merak edilen konular arasında yarini aldı. Bildiğiniz gibi Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan düğün salonu, çalgılı müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici olarak durduruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı normalleşme süreci açıklamasının ardından düğün salonları ve kır bahçelerinin açılacağı tarih yine gündem konusu oldu. Peki düğün salonları ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman başlayacak? işte merak edilen detaylar...

 

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile önümüzdeki dönemde normalleşme sürecinin kademeli olarak haya geçirileceğini duyurdu. 11 Mayıs itibari ile alınacak tedbirler dahilinde AVM gibi birçok işletme kademeli olarak açılacak.

Düğün salonlarının açılacağı tarihe ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lakin Haziran ayı itibari ile düğünlerin yeniden başlayacağı yönünde beklentiler devam ediyor

 

HANGİ İŞLETMELER KAPATILMIŞTI?

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Corona virüs konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile 81 ilde, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine faaliyetleri durduruldu.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • adsız 3 yıl önce Şikayet Et
    ancak temmuzda belki kır düğünü olur açık alanda daha yavaş yayılıyor
    Cevapla
  • Molla fenari 3 yıl önce Şikayet Et
    Taziye çadırında, mevlitte salgın yayıldığı gibi düğünlerde daha çok salgın yayılır cahilce işler yapmayın, ciddi olun artık, kıysınlar nikahı tamam.
    Cevapla
  • Haber 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğ ün solan ne zaman açılıyor
    Cevapla
  • Hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dugun salonlari vb yerler acilirsa bu insanlar oraya gittiginde elbette bir seyler yiyecek Maskesini cikarip takacak her lokmasinda Nikahlara belli sayida kisiyle maskeli izin verilebilir mi Bakalim gorecez Bu virus hortlarsa napacaz bilmiyorum
    Cevapla
  • Feraset 3 yıl önce Şikayet Et
    Insanımız akıllı olsa yemeksiz düğün yapar. Süslenerek gelenleri doyurmak yerine, oraya verecekleri parayı fakir fukarayı doyurmak icin gönderir.
    Cevapla
  • ERDİ 3 yıl önce Şikayet Et
    En güzel düğün kır düğünü.,,tut davul zurna ya da saz ekibini yap düğününü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR