Spor salonları ne zaman hangi tarihte açılacak?

Korona virüs nedeni ile evden dışarı çıkmayanlar aldıkları kiloları verebilmek için spor salonlarının ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Bayram sonrası normalleşme kapsamında kademeli olarak açılacak mekanlar arsında spor salonları da bulunuyor. İşte spor salonlarının açılış tarihi...

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2020 11:27 GÜNCELLEME 16.05.2020 11:28 GÜNCEL
Spor salonları ne zaman hangi tarihte  açılacak?
Spor salonları ne zaman hangi tarihte açılacak?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında spor salonları geçici olarak kapatılmıştı. Salgın süresi boyunca evden dışarı çıkmayan vatandaşlar hali ile kilo lamaya başladı. Önümüzdeki günlerde deniz sezonunun açılması ile birlikte de başta görünüşüne özen gösterenler spor salonlarının ne zaman açılacağını araştırmaya başladı. Peki spor salonları ne zaman açılacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

 

 

SPOR SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

18 Mart itibari ile kapatılan spor salonlarının Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan Normalleşme Planı Takvimi kapsamında 1 Haziran itibari ile açılması planlanıyor.

HAZİRAN AYINDA NERELER AÇILACAK?

- Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılması (1 Haziran 2020)

 

 

 

- Ören yerlerinin açılması (1 Haziran 2020)

- Nikâh salonlarının azami %25 kapasitesinin aşılmaması şartlarına uyarak kademeli açılması (1 Haziran 2020)

- Mesire yerleri ile piknik alanlarının açılması (15 Haziran 2020)

- Sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılması (1 Haziran 2020)

- Salgının kontrol altına alındığı ülkelerle olan sınır kapılarının yolcu giriş-çıkışına açılması (15 Haziran 2020)

YORUMLAR 4
  • Kral 3 yıl önce Şikayet Et
    Spor engec 14 yasinda baslanmali gercek bir sporcu olmak icin 6.7 yaslarinda baslatilmali konuyla alakali deyil ama bilgilendirmek icin...cocuklarinizi spora verin hangisi olursa olsun...saglam kafa saglam vucudda bulunur.
    Cevapla
  • Sami Aydemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni şehirleşme hareketine ihtiyaç var insanlar fiziksel mesafenin mümkün olduğunca optimum seviyede tutmak isterken, spor için 4 duvar arasında buluşma isteği ne garip.
    Cevapla
  • Sporsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda açılacak. 4 duvar arasında da insanlar yaşıyor, tebdirler alınarak iş hayatı devam ediyor. Spor salonları neden garip geldi size?
    Cevapla
  • Pehlivan 3 yıl önce Şikayet Et
    Açılmasın bence bu virüs varken
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR