En düşük faizle 3 ay ertelemeli bayram kredisi veren bankalar!

Ramazan Bayramına az bir süre kala bankalar, düşük faizlerle müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak üzere 3 ay ertelemeli kredi kampanyalarını duyurdu. İşte 3 ay ertelemeli kredi veren bankalar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2020 10:12 GÜNCELLEME 15.05.2020 10:13 GÜNCEL
En düşük faizle 3 ay ertelemeli bayram kredisi veren bankalar!
En düşük faizle 3 ay ertelemeli bayram kredisi veren bankalar!

Bayramda vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak için bankalar 3 ay ertelemeli kredi kampanyalarını açıkladı. Akbank yüzde 0,99’dan, Şekerbank, yüzde 0,79’dan, Yapı Kredi 0,89’dan, Denizbank 0,89’dan, İş Bankası 0.96’dan, Garanti Bankası 0,99’dan 3 ay erteleme ile bayram kredi imkanı sunuyor. İşte 2020 bankaların en düşük faizle bayram kredisi kampanyaları...

 

ŞEKERBANK BAYRAM KREDİSİ

 Şekerbank tarafından yapılan duyuruda Şekerbank, bayram öncesinde nakit ihtiyacı artan bireysel müşterileri için kampanya başlattı. Banka, 60 aya varan vadelerin yer aldığı gelenekselleşen kampanyası kapsamında, 3 ay taksit erteleme imkânı ve %0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla finansman desteği sağlayacak" sözleri ile kampanyasını duyurdu. 

 

0.79 faiz oranı ile düzenlenen kampanya kapsamında ilk 3 ay taksit erteleme imkanı ile sunulan kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilere aynı zamanda banka 60 ay vadeli kredi kullanma imkanı sundu. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak bayram kredisi kullanmak isteyen kişilere;

3 - 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için Şekerbank bayram kredisi faiz oranı yüzde 0.79

13 - 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için Şekerbank bayram kredisi faiz oranı yüzde 0.89

25 - 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için Şekerbank bayram kredisi faiz oranı yüzde 0.99

37 - 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için Şekerbank bayram kredisi faiz oranı yüzde 1.09 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunacak. 

Şekerbank ayrıca Şeker Bonus kart sahiplerine, 26 Mayıs’a kadar üye işyerleri ve online marketlerde gerçekleştirecekleri 125 TL ve üzeri ikinci alışverişlerinde 20 TL hediye Bonus, toplamda 100 TL hediye Bonus fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak için müşterilerin, harcama yapmadan önce “KATIL” yazıp, 7353’e SMS göndermesi yeterli olacak.

YAPI KREDİ BAYRAM KREDİSİ

Yapı Kredi de Ramazan Bayramı için sunduğu 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi ile kredi kullanan müşterilerine taksit ödemelerini eylül ayına kadar erteleme imkanı sağlayacağını duyurdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, "Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek onları desteklemeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AKBANK BAYRAM KREDİSİ

Akbank, “Yüzde 0,99’dan başlayan faizlerle Ramazan Bayramına Özel İhtiyaç Kredisi” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Akbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak Akbank müşterileri kredilerinin ilk taksitlerini de 3 aya kadar erteleyebilecek.

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “Olağanüstü günlerden geçtiğimiz bu dönemde her türlü kolaylığı müşterilerimize sunmak birinci vazifemiz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaları için yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla ve bütçelerine uygun farklı ödeme seçenekleri ile kredi kullanma imkanı sunuyoruz. Kredi kullanmak isteyen müşterilerimiz 7/24 Akbank Mobil aracılığıyla kredi başvurularını yapabilir ya da dilerlerse 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilir veya kendilerine en yakın Akbank Şubesi ile kolayca iletişime geçebilirler” dedi.

DENİZBANK BAYRAM KREDİSİ

Denizbank'ta bayrama özel kredi kampanyası sunan bankalar arasına katıldı. Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0.89 olarak belirlenirken kullanılan kredi tutarına ve vadesine göre oran belirlenecek. 

Kullanılan kredi tutarına göre 12 ay vadeli 3 bin lira ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0.89 olarak uygulanırken daha üzeri kredi tutarı ve vade seçenekleri için ise yüzde 1,29 oranı uygulanıyor. 

GARANTİ BANKASI BAYRAM KREDİSİ

Garanti bayram kredisi kampanyası kapsamında açıklanan kredi faiz oranı yüzde 0.99 olarak ilan edildi. 

Ancak söz konusu oran 100 bin lira olan kredi limiti için uygulanıyor. Kullanılacak olan kredi tutarı düştükçe faiz oranı da yükseliyor. Örneğin 60 ay vadeli 10 bin lira kredi kullanan kişiler için kredi faiz oranı yüzde 1,68 olarak uygulanacak. 

İŞ BANKASI BAYRAM KREDİSİ

İş Bankası geleneksel bayram kredisi kampanyası ile 3 ay ertelemeli kredi fırsatı sunarken ihtiyaç kredisi faiz oranı ise 0.96 olarak uygulanıyor. Ancak kredi vadesine göre oran yükseliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR