THY 19 Mayıs Tarihi Yolculuk bileti başvurusu ekranı: Hatıra bileti nasıl alınır?

Türk Hava Yolları (THY) 19 Mayıs'ta sanal ortamda Samsun'a uçuş düzenleyecek. Tarihi Yolculuk adı verilen uçuşa başvuruda bulunan herkes evinden katılabilecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel düzenlenecek uçuşa katılmak isteyenlerin ise kayıt olması gerekiyor. İşte THY Tarihi Yolculuk hatıra uçuşu için kayıt ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2020 17:53 GÜNCELLEME 18.05.2020 17:54 GÜNCEL
THY 19 Mayıs Tarihi Yolculuk bileti başvurusu ekranı: Hatıra bileti nasıl alınır?
THY 19 Mayıs Tarihi Yolculuk bileti başvurusu ekranı: Hatıra bileti nasıl alınır?

THY'nin 19 Mayıs tarihinde sanal olarak düzenleyeceği hatıra uçuşu sosyal medyanın gündemine oturdu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel Samsun'a düzenlenecek uçuşa katılmak isteyen binlerce kişi daha ilk saatlerden uçuşa bilet başvurularını yaptı. Peki Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenecek olan tarihi hatıra uçuşu içi bilet nasıl oluşturulur? Sizin için açıkladık?

 

THY TARİHİ YOLCULUK BİLET KAYDI NASIL YAPILIR?

THY tarafından 19 Mayıs'ta sanal olarak Samsun'a gerçekleştirilecek uçuşa için  "www.tarihiyolculuk.com" adresi üzerinden hatıra bileti oluşturmanız gerekiyor. Evden çıkmadan bilet kaydı oluşturabilmek için kayıt ekranında isminizi ve soy isminizi yazarak uçuşa katıl butonuna tıklamanız yeterli. 

Ayrıca oluşturulan biletler Oluşturulan hatıra biletler bugünden itibaren "#TarihiYolculuk ve #TK1919" etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.

 

THY HATIRA UÇUŞUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

19 Mayıs günü İstanbul'dan Samsun'a gerçekleştirilecek TK-1919 sefer sayılı tarihi uçuşun kaptan pilotu Selin Sevimli, ikinci pilot ise Doğukan Demir olacak. 

Bu tarihi sefere evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler ise www.tarihiyolculuk.com adresi üzerinden hatıra biletleri oluşturabilecek.

YORUMLAR 3
  • Eyüboğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ahmak projeler sayesinde memleketteki amip beyinlilerin sayasını da öğrenmiş oluyoruz.
    Cevapla
  • kedicik 3 yıl önce Şikayet Et
    gene bir mekik fırlatma gayreti bravo helal. bu zeki insanlar hangi yılda tükencek acaba?
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük akıl tutulmasıdır, kemalizm.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR