İzmir'deki 'Çav Bella' skandalının mimarı Banu Özdemir'in gerçek yüzü!

İzmir'de cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalmasını sevinçle karşılayan CHP'li Banu Özdemir'in terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye destek verdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2020 15:50 GÜNCELLEME 21.05.2020 16:31 GÜNCEL
İzmir'deki 'Çav Bella' skandalının mimarı Banu Özdemir'in gerçek yüzü!
İzmir'deki 'Çav Bella' skandalının mimarı Banu Özdemir'in gerçek yüzü!

Camilerden Çav Bella şarkısının çalınmasına sevinen CHP'li Banu Özdemir'in bir skandalı daha ortaya çıktı.

 

PKK'YA DESTEK PAYLAŞIMI

İzmir'de cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalmasını sevinçle karşılayan CHP'li Banu Özdemir'in terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye destek verdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

 



İzmir'de alçak bir sabotaj yapılarak cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalınması skandalının ardından CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'den tepki çeken paylaşımlar geldi. Skandalı sevinçle karşılarcasına paylaşımlar yapıp ardından şaka yaptığını ileri süren Banu Özdemir'in ise ilginç bir fotoğrafı ortaya çıktı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Camilerimize yapılan saldırıları lanetliyoruz. Bu çirkinliği yapanları şiddetle kınıyoruz" dedi.

HAMZA DAĞ: BU PROVOKASYONA SAHİP ÇIKAN PARTİ YÖNETİCİLERİNİZE KARŞI BİR DURUŞUNUZ OLACAK MI?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesabını etiketleyerek, "Mübarek Ramazan ayının son günlerinde İzmir'de bazı camilerimize yapılan saldırılar aslında bir zihniyetin tezahürüdür. Bu ülkede ezan sesinden, sela sesinden rahatsızlık duyan güruha milletimiz ve özellikle İzmirli hemşerilerimiz hak ettikleri tepkiyi verecektir" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İzmir'de bazı camilerin hoparlörlerinden kimliği belirsiz kişilerce ‘Çav Bella’ çalınmasıyla ilgili olarak konuştu. Erbaş, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Savunma ve Güvenlik Stratejileri Analisti Yusuf Alabarda, Özdemir'in 'Kobane'de direnen kadınlara bin selam' yazısının önünde çekilmiş skandal fotoğrafını, 'Mabedlerimizden Çav Bella çalınmasını keyifle ve ağzı sulanarak paylaşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı hanımefendi ile tanıştırayım sizi..' ifadeleriyle paylaştı.

-OLAYIN GEÇMİŞİ- 

İzmir’de dün akşam saat 17.00 sıralarında akıl almaz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz kişilerce merkezi sistemle ezan okunan Konak, Karşıyaka, Çiğli ve Buca ilçelerindeki bazı camilerin frekansına korsan bir şekilde müdahil olunarak cami hoparlörlerinden İtalyan partizan marşı olarak bilinen ‘Çav Bella’ çalındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Müftülüğün ses sistemini sabote ederek bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılması eylemini gerçekleştiren ve eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

KÖPEĞİNİN ADI BELLA!

mir'de cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalmasını sevinçle karşılayan CHP'li Banu Özdemir'in köpeğinin adının "Bella" olması dikkat çekti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyeceklerim ve yazacaklarım buraya sığmaz. YILAN SADECE DERİSİNİ DEĞİŞTİRİR HUYUNU DEĞİL. İnsan kendisini devletine milletine dosta ve düşmana karşı bu kadar rezil etmez. Sizinle gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    cehape bir gün şaşırt ya
    Cevapla
  • ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan ve din hainlerini hemen Vatandasliktan atip Turkiye'den kaydirin !
    Cevapla
  • ...... 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu namussuzlara kalsa bu memleket bunlar gibi ahlaksız türeyecek ellerinde olsa meydanlarda ahlaksız şekilde gezerler yeterki bir fırsat geçse ellerine
    Cevapla
  • ...... 3 yıl önce Şikayet Et
    ölüm gelip çattığında kilisede de çav bella çaldırırsın banucumm .. senin gibi ahlaksız din ve ezan düşmanları özellikle senin gibi kendini beğenmiş kadınların hakkında iyi şeyler düşünmem çav bella banucuğuum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR