Vakıfbank TEB Yapı Kredi Garanti QNB Finasbank 3 ay ödemesiz bayram kredisine nasıl başvurulur?

Bayram öncesi 3 ay ödemesiz 0,79 faiz oranları ile 60 aya kadar bayram kredisi veren bankalar internet siteleri üzerinden başvuru sürecini başlattı. Biz de sizler için Vakıfbank, TEB, Şekerbank, Garanti, Yapı Kredi ve QNB Finansbank başvuru linklerini sizler için bir araya getirdik. İşte 2020 bayram kredisi başvuru şartları ve detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2020 21:58 GÜNCELLEME 21.05.2020 21:59 EKONOMİ
Vakıfbank TEB Yapı Kredi Garanti QNB Finasbank 3 ay ödemesiz bayram kredisine nasıl başvurulur?
Vakıfbank TEB Yapı Kredi Garanti QNB Finasbank 3 ay ödemesiz bayram kredisine nasıl başvurulur?

Ramazan Bayramı öncesi bankalar bayram kredisi kampanyası başlattı. 3 ay taksit erteleme imkanı ile 60 aya kadar 0,89 faiz oranları ile kredi veren bankalar 2020 Bayram kredisi için başvuru sürecini başlattı. Peki bayram kredi veren bankalar hangileri! 2020 Bayram kredisi başvuru nasıl yapılır? İşte Kamu ve özel bankalara ait başvuru linkleri...

 

 

HANGİ BANKALAR BAYRAM KREDİSİ VERİYOR?

2020 Ramazan Bayramı öncesi 60 aya varan taksitlerle 3 ay ödemesiz bayram kredisi veren bankalar kredi şartlarını resmi internet siteleri üzerinden paylaştı. İşte 2020 Bayram kredisi veren bankalar:

- Vakıfbank
- Türkiye Ekonom, Bankası (TEB)
- Şekerbank
- Garanti BBVA
- Yapı Kredi
- QNB Finansbank

 

 

VAKIFBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank bayram kredisine SMS ve online internet üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Sms ile Kredi Başvurusu Yapmak İçin Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS göndermeniz gerekiyor. İnternet üzerinden başvuru için aşağıdaki linke tıklayın.

VAKIFBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE EKONOM BANKASI (TEB) 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonom, Bankası (TEB) bayram kredisi başvurularını almaya başladı. İşte TEB başvuru detayları:

- TEB Digital Kanal Kredisi: 24 ay vadeye kadar aylık %0,94 faiz oranı findeks notu  1850 ve bankamız müşterisi veya yeni müşteri olan kişiler için geçerlidir.

- TEB Bayram Kredisi : 36 ay vadeye kadar aylık %0,99 faiz oranı geçerlidir.
- 3-36 ay arası vade seçenekleriyle,

- Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebilir.

- CEPTETEB internet, mobil ve teb.com.tr'den yapılan başvurularda geçerlidir.

- Kredinizi sadece CEPTETEB İnternet Şubesi'nden kullanabilirsiniz.

TÜRKİYE EKONOM BANKASI (TEB) 2020 BAYRAM KREDİSİ ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEKERBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Şekerbank 0,79 faiz oranları kredi başvurularını almaya başladı. 3 ay ödemesiz bayram kredisi için kredi faiz oranları taksit miktarına göre değişiklik gösteriyor. İşte Şekerbank 2020 bayram kredisi faiz oranları ve başvuru ekranı;

Şekerbank Faiz oranı;

• 3-12 aya kadar aylık %0,79 
• 13-24 ay arası aylık  %0,89
• 25-36 ay arası aylık %0,99
• 37-60 ay arası aylık %1,09 faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz.

ŞEKERBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ 

YAPI KREDİ 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi en az 1.000 TL, en fazla 200.000 TL 3 ay ertelemeli bayram kredisi başvurularını başlattı. İşte Başvuru ve Kullanıma ilişkin detaylar;

- En az 1.000 TL, en fazla 200.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.
- Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 60 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.

- Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.

- Yapı Kredi Bireysel İnternet / Mobil Şube üyesi olmanız gerekmektedir. Üye iseniz giriş yapmak için buraya, üye değilseniz veya şifrenizi unuttuysanız yeni şifre almak için buraya tıklamanız gerekmektedir.

- Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir ve ya tamamen iptal edilebilir.

- Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

- Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Ay Ötelemeli Bayram Kredisi için de geçerlidir.

YAPI KREDİ 2020 BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

QNB FİNANSBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

QNB Finansbank 2020 bayram kredisini 0,89 faiz oranları veriyor. 3 ay ertelemeli 60 ay vade ile bayram kredisine başvuru ekranına ağaşıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK 2020 BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

GARANTİ BBVA 2020 BAYRAM KREDİSİ NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA, çalışanların, esnafın ve emeklilerin Ramazan Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını kolayca ve en uygun şartlarda karşılayabilmesi amacıyla, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle bayram kredisi kampanyası başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ihtiyaçların arttığı bu zor dönemde de müşterilerinin yanında olan Garanti BBVA, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle bayram kredisi sunuyor.

GARANTİ BBVA 2020 BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ