Cumhuriyet gazetesi iftiralarını bir bir yalanlıyor: 2 günde 4 tekzip!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle ilgili iftiralara imza atan Cumhuriyet gazetesi art arda tekzip yayınlamaya başladı. Dün gazetenin birinci sayfasından 3 tekzip yayınlanmıştı, bugün bir tekzip daha yayınlandı. Altun'un avukatı Sezgin Tunç, "Cumhuriyet Gazetesi, hukuka aykırı bir işlem olmamasına rağmen gerçekleri tahrif etmiş, siyasi hırsları doğrultusunda hukuka aykırı bir habere imza atmıştır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 13:35 GÜNCELLEME 01.06.2020 13:35 GÜNCEL
Cumhuriyet gazetesi iftiralarını bir bir yalanlıyor: 2 günde 4 tekzip!
Cumhuriyet gazetesi iftiralarını bir bir yalanlıyor: 2 günde 4 tekzip!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle ilgili asılsız haberlere imza atan Cumhuriyet gazetesi art arda tekzip yayınlamaya başladı. Dün gazetenin birinci sayfasından 3 tekzip yayınlanmıştı, bugün bir tekzip daha yayınlandı. 

 

 

Tekzip, Cumhuriyet gazetesinin 15 Nisan 2020'de "CHP: Dolandırıcılık" ve "Pergolayı koydurduk" başlıklı haberleriyle ilgili yayınlandı. Altun'un avukatı Sezgin Tunç, "Cumhuriyet Gazetesi, hukuka aykırı bir işlem olmamasına rağmen gerçekleri tahrif etmiş, kesinleşmiş bir yargı kararı olmaksızın müvekkili suçlu ilan etmeye çalışmış ve siyasi hırsları doğrultusunda hukuka aykırı bir habere imza atmıştır" ifadelerini kullandı. 

 

 

Cumhuriyet gazetesinin yalan ve iftira kampanyası tescillendi: Birinci sayfadan üç tekzip!

"GAZETECİLİK RÖVANŞİST MUHALİF EMELLERE ALET EDİLİYOR"

Tunç ayrıca şu ifadeleri kullandı: 

"Bu haberin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapılmadığı açıktır. Yaşadığımız bu meşakkatli günlerde bir kamu hizmeti olan 'gazetecilik' mesleğini siyasi ve rövanşist muhalif emellere alet ederek, gerçekleri açıkça çarpıtma pahasına 'gazetecilik' adı altında yürütülmekte olan bu faaliyeti bir kez daha kamuoyunun dikkat ve takdirine sunuyoruz. 

Netice olarak, hukuka ve ahlaka aykırı bu iddia ve isnatları reddettiğimizi, başta gazeteniz olmak üzere bu iddiaları yayınlayan ve yayanlara karşı yasal yollara başvuracağımızı değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl ki alkollü araç kullanan kişilerin ehliyeti kademe kademe ellerinden alınıyor. Bunlarında basın kimliklerine el konulmak suretiyle cezalandırılmalı. Temiz basın bir nebzede olsa böyle elde edilebilir.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine diyorum! Yalan söylemek, yalan yaymak suç sayılması gerek. Tehdit suç sayılması gerek. Yalan söylemek tekzibi gerektirdiği gibi bir ay boyunca Milletten uzak tutulması gerek. Bu bir Peygamber sav metodudur. Yalan söyleyen ile bir ay konuşulmaz, isterse gazete tv ,internet, telefon vs ne olursa olsun.
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    en büyük cezayı almışlar diğer gazeteler de de bekliyoruz
    Cevapla
  • Rezil cumhuriyet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu isim sana hiç yakışmamış. Cumhuriyet ten nefret ettiriyorsunuz. Yalanın evi, iftiranın yuvası, çamurun ta kendisi olmalı adiniz
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü ve cumhuriyet hangi ülkenin gazetesi acaba.
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    sözcü gene iyi 15 temmuzda birlik beraberlik manşetleri attı cumhuriyet hdp davet edilmedi diye eksik demokrasi diye manşet attı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR