Yunan basını da itiraf etti: Savaş açıklamasında Hulusi Akar haklı

Yunan basını, 'Matematiksel olarak, Yunanistan'ın bizimle bir savaş istediğini sanmıyorum' açıklamasında bulunan Bakan Akar'a destek verdi. Yunan basınında yer alan makalede 'Hulusi Akar elbette haklı' ifadesi kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2020 15:08 GÜNCELLEME 18.06.2020 15:08 GÜNCEL
Yunan basını da itiraf etti: Savaş açıklamasında Hulusi Akar haklı
Yunan basını da itiraf etti: Savaş açıklamasında Hulusi Akar haklı

İEidiseis'te yer alan Thanos Dokos imzalı makalede son dönemde yaşanan Türk-Yunan ilişkilerine değinildi.

 

 

"HULUSİ AKAR ELBETTE HAKLI"

Dokos, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "Matematiksel olarak, Yunanistan'ın bizimle bir savaş istediğini sanmıyorum" sözleri için haklı yorumunu yaptı.

 

 

TÜRKİYE BÖLGESEL GÜÇ

Dokos, makalede Türkiye’nin dengenin değiştiği, geleneksel aktörlerin etkilerinin bir kısmını kaybettiği ve güç dengesinin yeniden dağıtıldığı bir bölgede bölgesel bir güç olma durumunda olduğunu belirtti.

DOĞU AKDENİZ’DE İŞBİRLİĞİNE GİDİLMELİ

Doğu Akdeniz'de işbirliğine gidilmesi gerektiği belirtilen makalede “AB-Türkiye ilişkisi Yunan çıkarlarını koruyacak şekilde şekillenmeli” ifadeleri yer aldı.

BAKAN AKAR'DAN YUNAN BAKANA YANIT

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunan Savunma Bakanı’nın “Türkiye’yle savaşmaya hazırız” sözü için “Yunanların Türkiye’yle savaşmayı isteyeceğinin matematik olarak uygun, doğru olmadığının altını çizmek istiyorum” demişti.

KAYNAK : star
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Elazigli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan hakli yunanistan ve diger avrupa ülkeleri almanya fransa siyasetcileri zora girince hemen Türkiyeden baslarar aslida kendi koltuklari korumak icerde olan bitenleri örbas etmekten baska bir sey degil, Ne hikmet koltuk icin dahi Türkiyeye muhtaclar bu zalimler
    Cevapla
  • Matli 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye ,iyi niyetli herkezin dostudur.seytanlik dusunmeyin yeter.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 3 yıl önce Şikayet Et
    Akdenizde iş birliği yapılmaz... Biz ne der ve ne istersek yunan ve diğerler onu yapar.Artık el pençe duran Türkiye yok karşılarında
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    herkesle is yapilir komsuluk yapilir ama yunan ve Ermenistanla asla kesinikle ne komsuluk olur ne dostluk bu kesin ve net birsey o yüzden benim anam aglayacagina onun anasi aglasin mantigi daha iyi sifir tolerans sifir taviz Adalari geri istiyoruz israrla üstünde kalinmali ne Kadar üstünde kalirsan okadar hata yapar düsman ne Kadar press yaparsan okadar hata yapar
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanin cikari batsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR