Son dakika: Çankırı'da korkutan deprem!

Son dakika haberi: AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 10 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2020 09:11 GÜNCELLEME 23.06.2020 09:28 GÜNCEL
Son dakika: Çankırı'da korkutan deprem!
Son dakika: Çankırı'da korkutan deprem!

Geçtiğimiz hafta Bingöl ve Şanlıurfa’da meydana gelen sarsıntılar ardından bu hafta da farklı bölgelerden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Yaşanan depremler sonrası Kandilli ve AFAD son depremler verilerini paylaşıyor. AFAD'ın internet sitesinden paylaşılan bilgiye göre, saat 08.54'te merkez üssü Çankırı'nın Çerkeş ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.Deprem yerin 10,13 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI'DAN AÇIKLAMA

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı meydana gelen deprem ile ilgili olarak, ''Herhangi bir sorun yok. Hissedildi ama bir sorun oluşmadı. Vatandaşlarımızdan da sıkıntılı bir durum olmadığı iletildi. Deprem olduğunda ilçe merkezindeydim. Depremi hissettim ama hafifti. Şu an için bir sorun görünmüyor.'' ifadelerinde bulundu.



AYRINTILAR GELİYOR

 

 

YORUMLAR 1
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani deprem bölgesinde yaşayanların dolaplarını sabitlemesi ve deprem çantası yapması çok da zor değil be. En fazla bir saat sürecek iş. Önce önlem sonra dua... Umarız Elazığ depremi gibi bir şey olmaz. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım çok zor değil. Hayırlısı olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR