AFAD'dan açıklama! 12 saat sonra Marmaris'te ikinci deprem

Türkiye, son zamanlarda artan depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Dün akşam sallanan Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu sabah saat 07.06'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Marmaris ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 09:55 GÜNCELLEME 30.06.2020 10:11 GÜNCEL
AFAD'dan açıklama! 12 saat sonra Marmaris'te ikinci deprem
AFAD'dan açıklama! 12 saat sonra Marmaris'te ikinci deprem

Türkiye'de son günlerde art arda depremler yaşanmaya devam ediyor.

 

Dün akşam Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, sarsıntı İzmir, Antalya, Denizli, Isparta ve Manisa başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedilmişti. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştı.

Son dakika: Muğla Marmaris'te korkutan deprem: İzmir, Antalya ve Denizli'de de hissedildi!

AYNI BÖLGEDE YENİ DEPREM

 

Marmaris'te sabah saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.06'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçmiş olsun Muğla. Marmaris ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerindeki 5,2 ve sabah meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremlerle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını bildirdi. İlçede deprem nedeniyle yıkılan yapı bulunmadığını kaydeden Aksoy, "AFAD ekipleri bugün bölgede detaylı inceleme yapacak. Bazı binalardaki ufak çatlaklar var, bunların eski mi, yeni mi olduğu değerlendirecek" dedi.

VAN VE MANİSA 5,5 İLE SARSILMIŞTI

Van'da ve Manisa'da geçtiğimiz günlerde 5,5 büyüklüğünde depremler gerçekleşmişti. Bu depremler çevre illerde hissedilmişti.

BİNGÖL'DE DE 5,7 ŞİDDETİNDE MEYDANA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda da Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Erzurum, Trabzon, Erzincan, Kars, Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Elazığ ve Malatya'da hissedilen depremde, 1 güvenlik korucusu şehit olmuş 18 kişi de yaralanmıştı.

DEPREMLER ARTTI

Son günlerde Türkiye'de depremler arttı. Manisa, Şanlıurfa, Çankırı, Datça, Sakarya, Kars, Ağrı ve Van olmak üzere birçok şehirler sarsıntılar meydana geldi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir hoca 1999 da Zina çoğaldı için deprem oldu demişti.gerçek midir bilmiyorum. Kocaeli CHP'nin kalesiydi depremden önce sonra AK Parti Kocaeliyi kimseye kaptırmadı.
    Cevapla
  • Emrah Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüya ile amel olunmaz ama inanın ben üç kez aynı rüyayı gördüm uzun aralıklarla. Rüyamda istanbul çok fena yıkılıyor , büyük bir kargasa , kaçışan ve ne yapacağını şaşırmış insanlar , ortadan ikiye kırılmış büyük binalar karanlık dumanlı bir gece .hani bi sefer neysede belli aralıklarla üç kez aynı rüyayı görmek çok garip .Allah sonumuzu hayirli etsin .Amin
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen depremin etkisini değil Ekrem’in etkisini görmüşsün sanırım. Allah (C.C.) hayırlara çıkarsın...
    Cevapla
  • Ülküm 3 yıl önce Şikayet Et
    Gece üzerin açık yatma bence,olacağı varsa da olur zaten,uzmanlar İstanbul için deprem bekliyor
    Cevapla
  • fevzi 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ım ülkemizi tüm afet ve felaketlerden koru İnşallah
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim memleketimin bir tarafinda dualar yapilacak Allah icin yasanilacak öbür tarafta da alem yapilacak. Müslüman cekse toprak cekmez.
    Cevapla
  • Serdar Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Depremin artçıları devam ediyor. İlk deprem çok büyük olmazsa artçılarıda küçük oluyor. Ama 6.5 tan büyük olanların artçılarıda felaket..
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Depremler Akdeniz ve Egede Tatil yerlerinde Büyük bir Depremin habercisi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR