Son dakika haberi: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 23 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1268 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 27 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 190 bin 165, can kaybı 5 bin 1 oldu. Bakan Koca tabloya ilişkin değerlendirmesinde, ''Yeni vaka sayısını azaltmalıyız'' uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2020 20:17 GÜNCELLEME 23.06.2020 22:38 GÜNCEL
Son dakika haberi: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 27 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 1'e yükseldi.  Bugün toplam 42 bin 982 test yapılırken, bin 268 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 190 bin 165 oldu.

İYİLEŞEN HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugünkü bin 315 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 162 bin 848'e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 362, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 893 olduğu açıklandı.

23 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı ve son durum

BAKAN KOCA'DAN UYARI: YENİ VAKA SAYILARINI AZALTMALIYIZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana’da 14, Ankara'da 21, Kocaeli'de 16 hastamız yoğun bakımda. İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısından fazla. Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 


BAKAN KOCA'DAN KRİTİK TOPLANTIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 il sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüştü.

Bakan Koca, 81 il sağlık müdürleriyle yapılan toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ilin sağlık müdürleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Koca, ''81 ilimizin il sağlık müdürleriyle yaptığımız toplantıda vaka durumlarını, vaka artışlarının olduğu yerlerde artış sebeplerini, yoğun bakım kapasiteleri ve filyasyon oranlarını ele aldık. Koronavirüse karşı yapılması gereken yeni çalışmalar için değerlendirmelerimizi yaptık.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    20 Yaş üstü genç Geçenlerde medyada utanmadan Lubali laubali Maske takmıyorum diyor ve nasılsa yaşlılar ölüyor ,ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyor! Yazıklar olsun böyle Nesile!!
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kurallara uysa tedbire bile gerek kalmaz ama umursamayan kitle var. Sanırım illa Avrupa'da ki gibi tak diye 350 Euro kesilmesini istiyorlar. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza akıl versin ve iyi gelecek nasip eylesin. EVDEKAL alalım ve kurallara uyalım, çok zor değil. Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil cahil yorumlarınızı kendinize saklayın, millete de bulaştırmayın o cahilliğinizi. Herkes kurallara uysa tedbire bile grek kalmaz ama umursamayan kitle var. Sanırım illa Avrupa'da ki gibi tak diye 350 Euro kesilmesini istiyorlar. Bizim polisler ise yalvarıyor maskenizi takın diye. Caydırıcı ceza gelince de ceza çok yüksek diye ağlarsınız ee ne yapalım o zaman ? Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza akıl versin ve iyi gelecek nasip eylesin. EVDEKAL alalım ve kurallara uyalım, çok zor değil. Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
  • Teberik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakınız Gerek Emniyet Gerek Zabıta SGK Personeli Maliye Personeli Bu Birimlerin işleri yok denecek kadar az. Maske denetimini ve yaptırımını bunlar aracılığıyla sıkılaştırmak zorundayız. Ceza ve yaptırım kontrol olmadan maskeyi bizim topluma uygulatamıyoruz malesf. Yukarıdaki dört kamu personeli seferberlik gibi bu yaptırımı ve denetimi firesiz ceza uygulayarak denetlemeli.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadan Turistler, insanlar gelmeye başladı Özellikle Tatil yerlerindede Vakalar artmaya başladı!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR