Son dakika haberi: 26 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1396 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 194 bin 511 , can kaybı 5 bin 65 oldu. Bakan Koca günün tablosuna ilişkin değerlendirmesinde kritik rakamları paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 19:48 GÜNCELLEME 26.06.2020 19:58 GÜNCEL
Son dakika haberi: 26 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 26 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 65'ya yükseldi. Bugün toplam 51 bin 198 test yapılırken, bin 396 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 194 bin 511 oldu.

İYİLEŞEN, ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI

Bugünkü bin 492 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 167 bin 198'ya yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 382, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 963 olduğu açıklandı.

26 Haziran koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA, RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 26 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin değerlendirmesinde, ''Çarşamba günü 1.492 olan yeni vaka sayısı bugün 1.396. COVID-19 sebebiyle tüm Türkiye’de bugün hastaneye yatırılan toplam hasta sayısı 113. Son 24 saatte yoğun bakım hasta sayısında 22, entübe sayısında 13 artış var. İyileşenler, tanı konanlardan 96 fazla'' ifadelerini kullandı.


Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • İsmailC* 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hastanelerindeki sadece randevulu hastaya bakma durumu işe yaradı yalnız kronik hastalar ve 65 yaş üstü yaşlılarımız muaf tutulmalı.Bir zamanlar devlet hastanelerde iğne atsan yere düşmezdi şuan baktığımızda özel hastaneler o durumda randevusuz aldıkları için sanırım sgk nın karşılamadığı ücretleride cebinden çok rahat ödüyor insanlar.Sağlık bakanlığımıza minnettarız eskiden yığılmalar nedeniyle doktorlar hastalarına zaman ayıramıyorlardı özellikle Dahiliye doktorları çok yoğundu odasında 5 kişi beklerdi şimdi tek tek odasına giriyor hastalar cok memnun inşallah pandemi sonrasıda böyle olur.
    Cevapla
  • Yusuf dursun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bursada yaşıyorum emin olun kahvehaneleri kapatın vaka yarı yarıya düşecek oturduğum mahallede doğu kökenli insanların gittiği bir taziyeye çay ocagi var insanlar kucakkucaga oturuyor maske mesafe hiç bir kural yok ikaz edersen dayağı yersin
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kurallara uysa tedbire bile gerek kalmadan vaka sayımız çift sayılara iner. Fakat umursamayan kitle yüzünden bizlerde ceza ve işkence çekiyoruz. Sanırım illa Avrupa'da ki gibi tak diye ceza kesilmesi lazım. Tamam bazen kesiliyor fakat bazen sadece uyarı yapılıyor... Allah akıl fikri versin umursamayanlara ne diyelim. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. EVDEKAL alalım ve kurallra uyalım. Çok mu zor ? Hayırlısı olsun bakalım.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Tedbirlere uysa Özellikle 20 Yaş üstü Vaka Sayılarıın bırakın düşmesini Virüs tamamen biter.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş olarak acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum işten eve evden işe tedbir bizden takdir yüce Allahtan hepimiz bu dönemi sabırla kendimiz tedbir alarak geçirmeliyiz parklarda çocuklar mahallede gençler çılgınlar gibiyiz bu bizi üzer büyüklerimizi ölümün kıyısına itmeyelim
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Büyükler Yaşlılar değil! Fast Food beslenen Akciğerin bir numaralı Düşmanı Sigar-içki kullanan Gençlerde ölüyor artık!.. Koronavirüsden Ölüm Yaşı ortalaması artık 40 Yaşlara indi..... zaten Ölecek Kronik Hasta Yaşlı kalmadı artık!.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ricali evim kira dükkanım kira, hiçbir yardim görmedim, yav gelin işadamlarına yaranmayı bırakın topyekün komple sokağa çıkma yasağı uygulayın market eczane onlarda belirli saatler açık kalsın, tam 10 gün heryer kapansın. Bizim anamız ağladı 2.5 ay dükkan kapalı ama büyük ve orta işlekli işletmeler hep açık kaldı.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Komple Sokağa Çıkma yasağı uygulayan Ülkeler (Çin gibi) Gördükki hiç bir işe yaramıyor! aksine Evlerde sonradan ( Çinde en son 2-3 Ay önce Evlerde ölmüş 1300 Kişinin Cesedi çıktı,İngilterede aynı Şekilde 1000,in üzernde kokmuş Cesset çıktı. ) kokuşmuş Toplu Ölümler ortaya çıkıyor!..Zaten Dünyada bir çok Ülke artık Sokağa çıkma yasaklarından vazgeçiyor Maske ve Sosyal mesafe Temizlik ile Koronavirüsle İnsanları Yaşamaya alıştırıyor..Kısaca İnsanları sürekli Evlere kapatamazsınız ..her şey durur ekonomi hayat tam bir kaos olur! Dünya açlıkla Kaosla birbirine girer! Savaşlar patlar!....bu yüzden bu Virüs Çok etkili bir Aşısı ilacı bulunmadıkdan sonra artık Ömür boyu Bizimle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR