Son dakika haberi: 25 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1458 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 21 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 193 bin 115, can kaybı 5 bin 46 oldu. Bakan Koca son tabloya ilişkin değrnlendirmesinde, ''Dünyada vaka sayıları tırmanışta. Türkiye’den iyi haberler verelim.'' açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2020 21:44 GÜNCELLEME 25.06.2020 21:44 GÜNCEL
Son dakika haberi: 25 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 25 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 21 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 46'ya yükseldi. Bugün toplam 52 bin 303 test yapılırken, bin 458 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 193 bin 115 oldu.

İYİLEŞEN, ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI

Bugünkü bin 472 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 165 bin 706'ya yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 369, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 941 olduğu açıklandı.

25 Haziran koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: TÜRKİYE'DEN İYİ HABERLER VERELİM...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin değerlendirmesinde, ''Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu. Ancak hastalarımızın yoğun bakımda kalma ve toplam tedavi süreleri kısalmış durumda. Yeni vaka sayılarımızsa tedbirlerin azaldığını gösteriyor. Dünyada vaka sayıları tırmanışta. Türkiye’den iyi haberler verelim.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Nurelif 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğleniyomuyuz geşlerrr cistak cipistakk cuppa cuppa hooop aryu yu reydii
    Cevapla
  • Türk'ün Pınarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şüphesiz ki sadaka veren erkeklerle sadaka veren kadınlar ve ALLAH'A güzel bir borç verenler var ya, (verdikleri) onlara kat kat ödenir. Ayrıca onlara çok değerli bir mükafat da vardır. (Hadîd Suresi - 18. Ayet)
    Cevapla
  • Şahan 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef bazi geçlerimiz güzelliğini gostermek için maske takmiyor.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Italya ve fransada vakalar ve ölümler bitme aşamasında bizde standart sayı 1 aşağı 2 yukarı aynı italyan profesör virüs vahşi kaplandan uysal kediye döndü demiş bizdeki vahşi kaplan n zaman kediye dönecek mutasyon a uğradımi zayıfladimi vaka çok allaha bin şükür ölümler azaldı inssss uysal kediye dönmüştür
    Cevapla
  • Elcevap 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bitiyor fransada hergün 150 kişi Italyada hergün 80 ila 100 kişi ölüyor yorum yaparken iyi araştırın yoksa yalanci olursunuz
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında herkes kurallara uysa tedbire bile gerek kalmadan günlük vaka sayımız 200 lere iner fakat umursamayan kitle yüzünden bizlerde hem ceza çekiyoruz hem de işkence görüyoruz... Allah akıl fikir versin bunlara. Sanırım illa Avrupa'da ki gibi tak diye ceza kesmeliyiz. İngiltere hariç bütün Avrupa ülkelerinin vaka sayısı 300 lere indi. Çünkü tak diye ceza kesiyorlar. Bizimkiler ise bazen kesiyor bazen kesmiyor sadece uyarıyor. BÖYLE OLMAZ BU ! Allah ( CC ) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etsin. EVDEKAL alalım ve kurallara uyalım. Çok zor değil ki. Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR