'Vakalar neden azalmıyor' sorusunun cevabı! Pes dedirten görüntüler

İstanbul’da asker eğlencesi sonrası bir araya gelen onlarca kişi korona virüs salgınına rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekti. Halay çeken vatandaşların rahatlığı “bu kadarına da pes” dedirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2020 12:50 GÜNCELLEME 27.06.2020 12:56 GÜNCEL
'Vakalar neden azalmıyor' sorusunun cevabı! Pes dedirten görüntüler
'Vakalar neden azalmıyor' sorusunun cevabı! Pes dedirten görüntüler

Covid-19 önlemleri kapsamında normalleşme süreci başlasa da gerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından gerekse bilim insanlarından vatandaşların rehavete kapılmaması yönünde uyarılar geliyor. Özellikle büyükşehirlerde yapılan asker uğurlamalarında bu uyarılar dinlenilmiyor.

 

KORONA HALAYI

İstanbul Arnavutköy’de kaydedilen görüntüler “bu kadarına da pes” dedirtti. Düzenlenen asker eğlencesinde bir araya gelen onlarca kişi, sosyal mesafe kuralını adeta hiçe saydı. Toplu organizasyon yasak olmasına rağmen toplanan grup üyeleri, önce el ele halay çekti. Daha sonra ise horon tepti. Onlarca davetlilerden sadece bir kaçının maske taktığı görüntülendi. Yaklaşık 1 saat süren asker uğurlama eğlencesi daha sonra sona erdi. Tüm bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Akleden 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu elemanları görünce aklıma gelen mısralar Bıçak soksan gölgeme sıcacık kanım damlar Gir de bir bak ülkeme başsız başsız adamlar Ağlayın su yükselsin belki kurtulur gemi Anne seccaden gelsin bize dua et emi Necip Fazıl Kısakürek
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    bilerek yapiyorlar. vurdumduymaz genclik
    Cevapla
  • Molla Gürani 3 yıl önce Şikayet Et
    Kul hakkına girer,aman dikkat.
    Cevapla
  • Sefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne biçim ülke sevgisi, ne biçim asker sevgisi? O asker coronaya yakalandığı zaman tüm askerlerimiz tehdit altında kalır hem de ülke savunması tehdit altında kalır.
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 3 yıl önce Şikayet Et
    KOVİD 19 nedeniyle 89 gündür Edirne sınır bölge hastanelerinde görev yapıyordum 89 gün sonra evime gelebildim,89 gündür buradada yorum yapamıyordum ve ilk yorumum şudurki Bu millet zoru görmeden adam olamayacak olmayacak,sayın Cumhur başkanım BEN SAHANIN GÖBEĞİNDEYİM TAM ÜÇ AYDIR ne olur bu böyle devam ederse maaalesef ben görüyorum sizde görün bu iş bitmeyecek Bu zeka yoksunları yüzünden artık bizimde dermanımız kalmadı .Emin olun bunca gayretimiz ve fedakarlığımız artık son raddede,bitsin diye uğraşırken ertesi gün vakalrın arttığını görmek artık sağlık çalışanlarında ÇARESİZLİK TÜKENİŞİ SENDROMU oluşturmaya başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR