TOKİ kura sonuçları: 29 Haziran TOKİ Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur ve Balıkesir isim listesi

2020 Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur ve Balıkesir TOKİ kura sonuçları için nefesler tutuldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kuraları bugün çekiliyor. Uygun şartlarda ödeme koşulları ile konut sahibi olmak isteyenlerin başvurularını gerçekleştirdiği TOKİ kura sonuçların canlı olarak haberimizden takip edebilirsiniz...

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 10:53 GÜNCELLEME 29.06.2020 10:53 GÜNCEL
TOKİ kura sonuçları: 29 Haziran TOKİ Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur ve Balıkesir isim listesi
TOKİ kura sonuçları: 29 Haziran TOKİ Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur ve Balıkesir isim listesi

Depreme dayanıklı, mahalle kültürünün yaşatıldığı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek 2020 TOKİ sosyal konutların kura çekimleri için beklenen gün geldi. TOKİ 100 bin sosyal konut hak sahipliği kura çekilişi bugün Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur ve Balıkesir illerindeki projelerde devam edecek. TOKİ çekiliş sonuçları resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek.

 

 

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Ankara Çubuk konut projesi: Saat 10:00’da

 

 

Ağrı toplu konut projesi: Saat 13:00’de

Iğdır toplu konut projesi: Saat 14:00’da

Burdur Yeşilova ilçesi konut projesi: Saat 15:00’de

Balıkesir Susurluk konut projesi: Saat 16:00’da

29.06.2020 Pazartesi haftanın ilk iş gününde TOKİ, Ankara, Ağrı, Iğdır, Burdur Yeşilova ve Balıkesir Susurluk projelerinin kurası yapılarak, hak sahipleri belirlenmiş olacak. Kuraları Twitter, Facebook, YouTube ve İnstagram sayfalarından, haberimizin altında verilen linklerden online olarak canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖDEMELER NASIL OLACAK?

Hak sahiplerine konutlar; Satış fiyatının %10'u peşin (Başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar), kalan tutarın tamamı aylık % 0.49 oran ve 240 ay vade ile ödenecektir. (T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından konut alıcılarına kredi kullandırılacaktır.)

Taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır.

Projenin yeterli talebin oluşmaması veya mücbir sebepler nedeniyle projenin gerçekleştirilememesi halinde, başvuru bedeli belirlenecek geri ödeme takvimi çerçevesinde en kısa sürede faizsiz bir şekilde iade edilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR