Son dakika haberi: 2 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 2 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Son 24 saatte, 1186 kişiye Kovid tanısı konuldu, 1543 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 176 bin 965 oldu. Bakan Koca, yeni vaka olmayan iki ili ve en çok vaka olan 5 ili açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 20:33 GÜNCELLEME 03.07.2020 00:32 GÜNCEL
Son dakika haberi: 2 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 2 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 17 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 167’e yükseldi. Bugün toplam 49 bin 714 test yapılırken, bin 186 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 202 bin 284 oldu.

İYİLEŞEN, ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI

Bugünkü bin 543 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 176 bin 965'ya yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 372, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 67 olduğu açıklandı.

2 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: RİSK YANSITAN GÖRÜNTÜLER ARTIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 Temmuz koronaviürs tablosuna ilişkin, ''Burdur ve Gümüşhane’de 2 gündür yeni vaka yok. En çok vaka olan 5 il: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa. Toplum sağlığı için risk yansıtan görüntüler artıyor: Bugün, medyada, yolcular arasında sosyal mesafenin sıfırlandığı taşıt haberleri yer aldı. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 


BAKAN KOCA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

'SABUN, KORONAVİRÜSLERİ ETKİSİZ HALE GETİRİR'

Koca paylaşmında, ''Temizlik, COVID-19’a karşı alacağımız üç tedbirden biridir. Dokunduğumuz yüzeylerde, bulaşma kabiliyetini koruyan virüsler bulunabileceği için ellerimizi sabunla ve normalde olduğundan daha sık yıkayalım. Sabun, Koronavirüsleri etkisiz hale getirir.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • corona 3 yıl önce Şikayet Et
    toplu ulaşımda mesafe sıfır diyorsunuz bakanımda, istanbulda metrobuste metroda tum koltuklara oturulmasi kararini yetkililer verdi, vatandaşta tabiki oturacak mesafe sıfır olacak
    Cevapla
  • Ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    Otel acıyosun avm acıyosun her yere gidin diyosun sonra vaka artıyo diyosun bu kadar insan cezaevi gibi yaşadı şimdide sen açmışsın o geziyor sonra yakınıyorsun
    Cevapla
  • Vartolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Su an yapilan testlerin sayisndan giderek toplam vaka ve iyilesen verileri esap ederek bu sonuça vardim su an türkiye de 400 bine yakin hasta var yaptigim esap onu gösteriyor bu da sadeçe beni baaglar bu grip normal gripten daha ölümçül ne oldugunun nereden bulastigini daha bulmus degiler bulan da y’a hastaliktan öldü y’a da kendini binadan asagi atti bazileri de evlerinde ölü bulundu (öldürüldü) meçbur kalmadikça yasli abilerim amça dayi gençler çikmasin
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bazı yorumcular vatandaş keyfi geziyor demiş...yahu yönetim kahveleri, internet cafeleri açsın,sen vatandaşa laf söyle. kahvehane,internet cafe keyif yeri değil mi.laf diyeceksen buraların açılmasına izin verenlere söyle.ve bu yerlere şöyle bir girip bak,vaziyeti gör. ne kural var ne nizam.maskeler çene altında,millet iç içe.
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Kahvelerde kesinlikle sosyal mesafe yok olamaz da, maskede mecburen takılmaz çay sigara içiyorlar, rezalet diz boyu.
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim toplu ulaşımda mesafe sıfır diyorsunuz. Çevirin minibüsleri taksiye o zaman. İstanbul'da yasamamış gibi konuşulunca çok sıkıcı olmuyor mu her kim olursa olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR