Son dakika haberi: 3 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1172 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 203 bin 456, can kaybı 5 bin 186 oldu. Bakan Koca, son bir haftada tanı konan hastaların ve vefat edenlerin yaş ortalamasını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 20:49 GÜNCELLEME 03.07.2020 20:50 GÜNCEL
Son dakika haberi: 3 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 3 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 186’ya yükseldi. Bugün toplam 25 bin 141 test yapılırken, bin 172 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 203 bin 456 oldu.

İYİLEŞEN, ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI

Bugünkü bin 313 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 178 bin 278'ya yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 374, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 82 olduğu açıklandı.

3 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: VAKALARIN AZALMASI ZAMAN ALIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 Temmuz koronavirüs tablosuna ilişkin, ''24 Haziranda 1.492 olan yeni vaka sayısı 1.172’ye indi. Virüsün yayılması hızlı; vakaların azalması zaman alıyor. Son 1 haftada hastanede tedavi görenlerin yaş ortalaması 46,7. Son 1 haftada tanı konanların %11,13'ü 65 yaş üstü. Vefat edenlerin %70'ten fazlası bu yaş grubundan.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • ali 65 üstü 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş üstü türkler apartman çoçuğu değillerdir her türlü mikrobu yenmiştir avrupa ve amerikadaki gibi apartmanda yaşayanlarla 65 yaş üstü türkleri mukayese edemezsiniz 65 yaş üstü türkler virüse karşı daha sağlamdır apartman çoçuğu değilse yeni nesil gibi şu andaki gençlerin çoğu apartmanda büyüdü daha çok virüs kapıyorlar bunun araştırmasını yapıtınız neden 65 yaş üstünü hep kısıtlıyorsunuz daha sağlıklı araştırma yapmanızı öneririm
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirüs Ölümlerinde Yaş Ortalaması 40 yaşlarına indi.. Eğer Kronik bir hastalık ,Sigara,içkide varsa Koronavirüse yakalanan 20 - 45 Yaşlarının Ölümleri kaçınılmaz! Çünkü Ölümlerin % 18 ,i Yaşlılar ,% 82, side 20 - 50 Yaş arası .. Tabi artık Ölecek Kronik rahatsızlıkları olan Yaşalılarda kalmadı.. bu yüzden 20 Yaş üstünün muhakkak ağır Cezalarla Maske takma ve Sosyal mesafe ile kontrol edilmeleri lazım!.
    Cevapla
  • yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Tıbbi bitkiler konusun çalışan bir akademisyen olarak, % 80 faydası olur diyerek Bitkisel Tedavi önerdim , Sağlık bakanlığı çıranın ışığına bile almadı. Bilim kurulu ile irtibat kurmak istedim mail adresleri bile yok, ulaşmak ne mümkün. Hepsinin burnu Kaf dağında. demekki ortada çare aranan bir hastalık yok.
    Cevapla
  • Ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz çalışmanızı yapın, hakemli dergilerde yayınlatın. Bakanlık gerekeni yapacaktır.
    Cevapla
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu pandemi kolay kolay bitmeyecek.Ona rağmen okullar açılacak diye açıklama yapılıyor.Hangi veli acabalarla çocuğunu okula göndermek ister.Zaten ruh sağlımız bozuldu.
    Cevapla
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman o veli çocuğunu sokağa salmayacak, kontrolünü yapacak. Başımdan gitsin de havasında olmayacak.
    Cevapla
  • Abdullah Baysal 3 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönüp baktığımızda, Başta 25 milyon gencimizin beyinlerinin dijital güçler tarafından istilası olmak üzere, İnsanlar arası sosyal ilişkiler ve Ekonomide açtığı yaralar tarif edilemez boyutta. Bütün hastalıklara en güzel çare, "bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve temizlik" Geçmişi düşünün. Irak'ta kimyasal silahlar bulundu mu? Ortadoğu'ya bahar geldi mi? Domuz gribi ve kuş gribine ne oldu? Beş yıla kalmaz, bu tiyatronunda kamera arkası görüntüleride ortaya çıkar. 2020 yılında hem bireylerin hem de toplumun röntgeni çekilerek, "big data" dediğimiz büyük veriler toplandı. Bu veriler elbette çok çok önemli.
    Cevapla
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşan varlığı hem çok güçlü hemde çok güçsüz olabilir aynı kişi aşırı zeki aynı kişi aşırı zeki olmama özelliği taşıyabilir heriflerin enerjisiyle zekayı artırıp zirve yapanda insan bunu umursamayan da aynı insan olabilir insanin bu özelliği kendini koruma özelliğidir devreleri gelişimi yanmaması için insan varlığının algıları hassasiyeti aşırı güclen bilir özelliklerde dişilerde korku panik ADRENALİN koruyucu özelliktedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR