Havai fişek fabrikası mağduru: Acımla söylediğim sözleri çarpıttılar

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada eşini kaybeden Salih Çelik, acısından yararlanan ve provokasyon amaçlı habere tepki gösterdi. Çelik, "Devletimiz her şeyi biliyor. Vefat sayısı 4 diyorsa 4'tür. Ben 80 dediysem o bize gelen yanlış bilgidendir. Biz canımız yandığı için kim ne diyorsa ona inanmak zorundayız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2020 17:20 GÜNCELLEME 04.07.2020 17:30 GÜNCEL
Havai fişek fabrikası mağduru: Acımla söylediğim sözleri çarpıttılar
Havai fişek fabrikası mağduru: Acımla söylediğim sözleri çarpıttılar

Dün Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasındaki patlamada eşi Havva Çelik'i kaybeden Salih Çelik, acılı haldeyken bir muhabirin yanına gelerek kendisine bazı sorular sorduğunu anlattı. 

 

 

Çelik, röportajda kullandığı ifadeleri yanlış bilgiye dayanarak söylediğini belirterek, "Devletimiz her şeyi biliyor. Vefat sayısı 4 diyorsa 4'tür. Ben 80 dediysem o bize gelen yanlış bilgidendir. Biz canımız yandığı için kim ne diyorsa ona inanmak zorundayız" diye konuştu. 

4 KİŞİ VEFAT ETTİ, 114 KİŞİ YARALANDI

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alan üzerine kurulu havai fişek fabrikasında dün saat 11.15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi yaralanmış, 3 kişinin de kayıp olduğu bildirilmişti. 

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Sağbek 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne oldu şimdi, algı operasyonu diyordun, algı operasyonunu kim yapmış oldu
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Çık toplumda infial yarat sonrada yanlış bilgi de bir ağaca bağlayacaksın herkes yüzüne tükürecek. Sen bir kere orada çalışanların ailelerini düşünmeden konuş...
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize gelen yanlış bilgi diyor. Röportaj verirken gözlerimle gördüm diyorsun. Görmediğin bir şeyi niye gördüm diye söylüyorsun. Acılıysan susacaksın, konuşmayacaksın.
    Cevapla
  • hknslh 3 yıl önce Şikayet Et
    virüs olayında da aynı şeyleri söylediler. sanki çorap saklıyor devlet. ulan ölen kişileri nasıl saklansın devlet?
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    tam olarak o bölgenin doğma büyüme 40 yllık yerlisiyim, tahmin edebileceğiniz gibi hemen hemen herkes birbirini bir şekilde tanır, fabrikada çalışan sayısı belli, hastaneye giden ve çıkan belli, bizim köyümüzden onlarca kişi olmasına rağmen hiç kayıp yok çok şükür, benzer durum komşu köyler için de geçerli, hal böyle iken 80 ölü nereden çıktı? nedir bir kısım insanların kayıpların sayısı çok olduğunda keyif alma durumu? bir de dün tuttular Ukrayna da olmuş cephane deposu patlaması videosu koyuyorlar, insan az utanır be, ne öyle bir alan var burada ne de böyle oldu, biz binlerce kişi şahit olduk, biz miyiz şimdi yalancı? ne diyelim, insaf insaf insaf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR