Son dakika haberi: 8 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 8 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1041 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 22 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 208 bin 938, can kaybı 5 bin 282 oldu. Bakan Koca, son tablonun ardından "13 ilimizde en yüksek haftalık vaka sayılarına son 1 ay içinde veya yeni ulaşılmaktadır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2020 19:54 GÜNCELLEME 08.07.2020 20:53 GÜNCEL
Son dakika haberi: 8 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 8 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 22 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 282’e yükseldi. 

 

8 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

Bakan Koca: Bazı büyük kentlerde en yüksek haftalık vaka sayıları salgının 5. haftasında görülmüştü. Tedbirlerle bunu düşüşler izledi. 13 ilimizde en yüksek haftalık vaka sayılarına son 1 ay içinde veya yeni ulaşılmaktadır. Yeni vakalar belli illerde yoğunlaşmaktadır. 

 

PİK RAPORLARI

İllerimizin pik yapma durumunu gösteren tablo. İstanbul'un piki tamamladığını görüyoruz. Ama Anadolu'daki illerimizin bu piki daha tamamlamadığını gösteren Sakarya, Ankara, Eskişehir gibi.  İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir'de 5. haftada piki yaptığını görüyoruz. 14. haftada Hakkari ve Kütahya.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    İlginç yazlık yerlerde plajlar dolu mesafe maske yok, konserler var, kalabalık var, ama tehlikeli yerler değilmiş, turizm turizm.
    Cevapla
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir hem pik yapmadı diyorsunuz sonrada 5.hafada pik yaptı diyorsunuz
    Cevapla
  • Armağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef millet olarak başımıza bir felaket gelmeden ciddiyetini anlayamıyoruz. Koronavirüs bir yakınımızı bizden alınca anlayacağız ancak ne olduğunu. Bu kadar rahatlık ve sorumsuzluk bu tabloyu da beraberinde getiriyor. Aklıma gelen tek çözüm yolu koronavirüs tedavisi paralı hale getirildi mesela yoğunbakım entübe 5000 yataklı normal 3000 uzaktan ayakta tedavi 1000 TL belki daha ciddi tedbşr alırız. Çünkü aklıma başka bir çözüm gelmiyor tedbirlere uyulması için
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    İki haftadır vaka sayısı tekrardan ufak ufak azalmaya başladı. Bu hızı bozmasak bir kaç aya 500-600 lere inebilir. Fakat umursamayan kesimin sayısı artmaz ise. Zira herkes kurallara uysa tedbire bile gerek kalmadan vaka sayısı 300-400 lere iner. Fakat bu kesim yüzünden bizlerde ceza ve işkence çekiyoruz. Allah akıl fikri versin. Cezalar da bazen kesiliyor bazen sadece uyarılıyor böyle olmamalı... Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya hayırlı gelecekler nasip etsin ve AKIL versin. Maskesiz çıkanlar, maske ile çıkmak çok mu zor !?...
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Coronadan vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağolsun... Yer gök dua ile.. Dua edelim bitsin biran önce bu virüs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR