Instagram hesabı nasıl silinir? 2020 Instagram hesap dondurma ve silme linki...

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşılan sosyal medya uygulaması Instagram’ın kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Fakat farklı sebeplerden ötürü hesabını kalıcı veya geçici olarak silmek isteyenler, ‘’Instagram hesabı nasıl silinir’’ sorusuna yanıt arıyor. İşte Instagram hesabının adım adım nasıl silineceği haber7.com’da...

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2020 09:31 GÜNCELLEME 21.07.2020 10:32 GÜNCEL
Instagram hesabı nasıl silinir? 2020 Instagram hesap dondurma ve silme linki...
Instagram hesabı nasıl silinir? 2020 Instagram hesap dondurma ve silme linki...

Instagram 1 milyar kullanıcı sayısı ile en popüler sosyal mecralar sıralamasında 3. sırada yer alıyor. Mecrada kullanıcı sayısı istatistiği göz önüne alındığında Amerika Birleşik Devletleri 120 milyon kullanıcı ile en fazla Instagram kullanıcısı olan ülke oluyor. ABD’yi Hindistan ve Brezilya takip ediyor. Türkiye ise, 38 milyon kullanıcı sayısı ile Dünyanın en çok Instagram kullanan ülkeleri sıralamasında 6. oluyor. İstatistiklere göre Türkiye’nin kullanıcı sayısı 2019’dan bugüne %2.7’lik bir artışla 38 milyona yükseliyor. Sadece 1 yılda, 1 milyondan fazla kişi Instagram kullanmaya başlamış oldu. Her geçen gün hızla büyüyen Instagram’dan hesap oluşturanların yanında hesabını silenlerin veya donduranların sayısı da bir hayli fazla. Peki Instagram hesabı nasıl silinir? İşte Instagram silmek için link…

 

INSTAGRAM HESABINI ADIM ADIM GEÇİCİ KAPATMA

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için;

 

Instagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.

  • Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve Profili Düzenle'yi seçin.

  • Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın.

  • Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.

  • Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın.

Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz.

Hesabınızı kapatmak istemiyor ancak hesabınızı kimlerin görebildiğini değiştirmek istiyorsanız, gönderilerinizi gizli olarak ayarlayabilir veya kişileri engelleyebilirsiniz.

INSTAGRAM'I GEÇİCİ OLARAK KAPATMAK İÇİN BU LİNKE TIKLAYIN!

INSTAGRAM HESAP SİLME İŞLEMİ

Hesabınızı sildiğinizde, profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız, yorumlarınız, beğenmeleriniz ve takipçileriniz kalıcı olarak silinir. Biraz ara vermek istiyorsanız, bunun yerine hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.

Hesabınızı sildikten sonra aynı kullanıcı adıyla tekrar kaydolamazsınız veya o kullanıcı adını başka bir hesaba ekleyemezsiniz. Silinen hesapları yeniden etkinleştirmemiz mümkün değildir.

INSTAGRAM HESABINI KALICI OLARAK SİLME İŞLEMİ

Hesabını Sil sayfasına gidin. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir. Hesabınızı Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz.

Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.
Hesabımı Kalıcı Olarak Sil'e tıklayın veya dokunun.

Farklı bir hesabı silmek istiyorsanız, Hesabını Sil sayfasının sağ üst köşesindeki kullanıcı adına tıklayın, kullanıcı adının yanındaki simgesine dokunun/tıklayın ve Çıkış Yap'ı seçin. Silmek istediğiniz hesapla tekrar giriş yapın ve yukarıdaki talimatları izleyin.

Güvenlik nedenleriyle, bir hesabı sizin için silemiyoruz. Hesabınızı silmek için hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız.

INSTAGRAM KALICI OLARAK SİLMEK İÇİN BU LİNKE TIKLAYIN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR