Pınar Gültekin katili Cemal Metin Avcı kimdir? Pınar Gültekin cinayetinde pet şişe detayı

Pınar Gültekin'in vahşice katleden Cemal Metin Avcı'nın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Özel ekiplerce yakalanan C.M.A'nın evli ve bir çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Ayrıca katil 5 gündür her yerde aranan Pınar Gültekin'i nasıl vahşice öldürdüğünü itiraf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 10:08 GÜNCELLEME 22.07.2020 10:09 GÜNCEL
Pınar Gültekin katili Cemal Metin Avcı kimdir? Pınar Gültekin cinayetinde pet şişe detayı
Pınar Gültekin katili Cemal Metin Avcı kimdir? Pınar Gültekin cinayetinde pet şişe detayı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in sevgili tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in evli olduğu öğrenilen sevgilisi C.M.A tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı. Özel ekip tarafından göz altına alınan C.M.A'nın siyasi ağırlıklı sosyal medya paylaşımları ise dikkat çekti.

PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

Evli ve bir çocuk babası Cemal Metin Avcı, yakalanmasının ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin’in cinayetini nasıl işlediğini anlattı. Yapılan itirafta C.M.A, Pınar Gültekin'i dövülerek ve boğularak öldürüldüğü, ardından cansız bedeninin varile koyularak yakıldığı ve ormana atıldığını itiraf etti.

Katil zanlısı emniyette verdiği ifadede, "Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi. O zaman son olarak çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum. Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum. Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum" ifadelerini kullandı.

 

BENZİNLİKTEN PET ŞİŞEYLE BENZİN ALMIŞ

Sabah Gazetesi'nden Kenan Gürbüz'ün aktardığına göre; cinayete kurban giden Pınar Gültekin'i bulmak için jandarma ve polislerden oluşan ekip, genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, iş yeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Jandarma ekipleri, benzinlikten aracına benzin aldıktan sonra, büyük bir pet şişeyle ilave benzin alan zanlı Cemal Metin Avcı'dan şüphelenerek takibe aldı gözaltına aldı. Cani ifadesinde cinayeti itiraf etti.

PINAR GÜLTEKİN KATİLİNİN EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

27 yaşındaki Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

PINAR GÜLTEKİN'İN KATİLİ CEMAL METİN AVCI'NIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ!

5 gündür her yerde aranan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'nın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Katilin ağırlıklı olarak siyasi paylaşımlar yaptığı görüldü.

YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Bize ne 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızcağızın öldürülmesıne nıcın kadın derneklerı sessız kalıyor..Acaba bu katılın sosyal medya paylaşımlarından dolayımı....
    Cevapla
  • Bay y 3 yıl önce Şikayet Et
    Kınamaktan Yüce Mevlam a sığınırım.Belliki İnsan gaflette , Şeytan Azapta. Allah herkesin ailesini korusun ,, Kimse konuyu oraya buraya çekiş tirmesin. Her kim olursa olsun ,ne oldum dememeli ,ne olacağım demeli.Rabbim doğruluktan güzellik ten , huzurdan , Kur'an dan imandan ayırmasın.Amin..
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    varmı böyle yaşam biçimi bizim kültürümüzde aileler kızlarını evlendirecegi adamın yedi sülalesi araştırır herşey usulüne göre aileler arasında adı konur ondan sonra belli ölçüde görüşür kız erkek tamam hiç birşey olumle bitmemeli Allah rahmet eylesin meftaya ama genç kızı sal kendi başına onla bunla görüşsün her türlü haltı yesin sonrada vay efendim böyle duzenmi olur deyip isyan et bu tip olay başına gelenlerin tamamına yakınının yasam tarzı bozuk kişiler
    Cevapla
  • jan 3 yıl önce Şikayet Et
    7 sülale evlilik Araştırmalar Balkan ülkelerinde var ...adamın kendisinde sorun var
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Böylece, en büyük savaşın, cahilliğe karşı yapılan savaş olduğunu da öğrenmiş olacak. Paylaşım kendine ait.
    Cevapla
  • Halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes siyasetten bahsetmiş ve birileri ona karşı da ayıp demiş. aslında doğru amaa : adam chp.li belli. yaptıklarıyla paylaşımları, söyledikleri ile yaşantıları tamamen tezat bir hayat tarzı genelde chp zihniyeti ile yetişenlerde var maalesef.
    Cevapla
  • Halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    hasan kardeş ümit gerekli cevabı vermiş zaten bende söyleyeyim pkk ile birlikte olmak milliyetçilik mi fetöyü savunmak devletçilik mi dinî değerleri hiçe saymak laiklik mi ilerlemeye taş koymak inkılâpçılık mı polise taş tekme atmak cumhuriyetçilik mi halka hakaret etmek halkçılık mı
    Cevapla
  • Eyüp 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların tuttuğu partilere değil insanlığına bakılır.Parti bazında bakılırsa her parti için çok şey yazılır.chp değil insan zihniyeti olmasın o
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Şuan ki chp de milliyetçilik mi var, halkçılık mı var, inkilapçılık mı var la neyin şovunu yapıyon burda
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp veya başka bir parti ile niye ilişkilendiriyorsun ..Chp zihniyeti ne demek açıklada anlayalım .Milliyetcilik mi batti sana halkçılık mi inkılapçılık mi cumhuriyetcilik mi laiklik mi devletcilik hangisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR