Pınar Gültekin'in cenazesi Bitlis'te defnedildi

Muğla'nın Ula ilçesinde kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cenazesi, Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 19:53 GÜNCELLEME 22.07.2020 19:59 GÜNCEL
Pınar Gültekin'in cenazesi Bitlis'te defnedildi
Pınar Gültekin'in cenazesi Bitlis'te defnedildi

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Sıtkı Kocaman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından ailesi ve yakınları tarafından Hizan'a götürüldü.

 

Burada araçtan indirilen Gültekin'in cenazesi, kadınlar tarafından Hizan Bediüzzaman Ulu Camii önüne taşındı. Burada İlçe Müftüsü Murat Demir tarafından cenaze namazının kıldırılmasının ardından Gültekin'in cenazesi, Hizan'ın Gayda köyündeki mezarlığa götürüldü.

Gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilen Gültekin'in cenaze törenine, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne hallere düştük! Allah sonumuzu hayreylesin. Bitlis HİZAN! Bana çok şey hatırlatıyor....
    Cevapla
  • İlyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler tam bir batakhane olmuş bir kaç öğrenci dışında kimin ne yaptığı belli değil acilen Sayın Cumhurbaşkanı mız bu konuya el atsın yoksa bu ne ilk nede son olacaktır allah rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitlis Hizan Gayda köyü evliyaların, müderrislerin yetiştiği bir beldedir. Böyle bir memleketin evladının böyle garip ve şaibeli ölümü insanı hayrette bırakıyor.
    Cevapla
  • vanliyam 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR