Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısı tutuklandı! Korkunç detaylar...

Son dakika: Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı. Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı Cemal Metin Avcı 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı. Pınar Gültekin cinayetinde son dakika gelişmesi...

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 00:42 GÜNCELLEME 22.07.2020 01:12 GÜNCEL
Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısı tutuklandı! Korkunç detaylar...
Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısı tutuklandı! Korkunç detaylar...

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden C.M.A, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi. 

 

 

CEMAL METİN AVCI TUTUKLANDI

Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili Cemal Metin Avcı gözaltına alındı. Gözaltına alınan katil zanlısı Cemal Metin Avcı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı.

 

 

BAĞ EVİNE GÖTÜRÜP ÖNCE DÖVÜP, SONRA BOĞMUŞ

Yapılan araştırmalarla cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başlandı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı da genç kızı boğarak öldürdü.

CANSIZ BEDENİNİ VARİLE KOYUP TAŞIMIŞ

Ardından Pınar'ın cansız bedenini teneke varile koyduğu, benzin dökerek yaktığını, varilin ağzını derz dolgu dökerek kapattığı, bir gün depoda beklettikten sonra cansız bedeninin bulunduğu yere varili attığını ve evine döndüğü tespit edildi.

''PARA İSTEYEREK TEHDİT ETTİ''

Şüphelinin alınan ifadesinde Pınar Gültekin ile sevgili olduklarını, son zamanlarda Pınar'ın bu ilişkiyi kullanarak kendisinden para istemeye ve tehdit etmeye başladığını, bu nedenle tartıştıklarını ve öldürdüğü yönünde ifade verdi.

PINAR GÜLTEKİN'İ ÖLDÜREN KATİLİN GÖRÜNTÜLERİ

PINAR GÜLTEKİN'İN KAYBOLMASI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı.

Ailesi İstanbul'da yaşayan Pınar'a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı. Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla’ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu.

Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri mezarda biri hapiste diğerinin yuvası yıkıldı.mevlam hakkımızda hayırlı eylesin yaşamımızı.İnsan da iman olmazsa o kişinin tek dostu şeytan olur ve bu işde tek kazançlı çıkan şeytan olur
    Cevapla
  • YUSUF 3 yıl önce Şikayet Et
    Duyduğum kadarıyla bu genç çok aydın ve ilerici insanmış. Nasıl yapmış hayret ya..
    Cevapla
  • Tugrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu genç kızımızı hunharca katleden bu alçsğın idam edilmesi gerekiyor. Bunları en ağır şekilde cezalandırmak lazım. Bu bir insanlık görevidir.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    İsterse iki kızı olsun veya üç kızı olsun fark etmiyor eğer alkol gibi aklı alan malzemeler kullanılıyorsa herşey olabiliyor. Allah hepimizin kalbini korusun kötüyü bilip yapmamak nasip etsin.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmediği sürece böyle haberleri daha çok duyarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR