AK Parti'de koronavirüs şoku! Sosyal medyadan duyurdu

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, koronavirüse yakalandığı açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2020 14:04 GÜNCELLEME 29.07.2020 14:04 GÜNCEL
AK Parti'de koronavirüs şoku! Sosyal medyadan duyurdu
AK Parti'de koronavirüs şoku! Sosyal medyadan duyurdu

Özdemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, izolasyon sürecinde olduğunu belirtti.

 

Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz hafta sonu Batman ziyaretimizin ardından bazı semptomların belirmesi üzerine yapmış olduğum Kovid-19 PCR test sonucum pozitif çıkmıştır. 5 gündür izolasyon sürecinde bulunduğumu ve sağlık durumumda endişe edilecek bir husus bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım. Maske, sosyal izolasyon ve el hijyeni konusunda tüm vatandaşlarımızın hassasiyetini önemle rica eder, herkese sağlıklı günler dilerim."

 

HATAY MİLLETVEKİLİ DE DOĞRULADI

Öte yandan AK Parti Hatay Milletvekili Şanverdi, virüsün Ayasofya'da bulaştığı iddialarına ilişkin, "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin içerisine alınan herkes Kovid-19 testine tabi tutulmuş ve testi negatif olanlar içeri alınmıştır" dedi.

Kovid-19'a yakalandığı iddia edilen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, konuya ilişkin açıklama yaptı.

AK Partili Şanverdi, yazılı açıklamasında, bazı belirtiler üzerine Kovid-19 testine girdiğini belirtti.

Testinin pozitif çıkması üzerine Hatay Devlet Hastanesi'nde gözetim altında tutulduğunu aktaran Şanverdi, "Allah'a şükürler olsun ki virüsün sağlığımı olumsuz anlamda etkileyecek ağır semptomlarını hissetmiyorum" ifadesini kullandı.

"YAKIN ÇEVREMDE BULUNAN HERKESİN TESTLERİ NEGATİF"

Şanverdi, virüsün Ayasofya'da bulaştığı, orada maske ve sosyal mesafe gibi kurallara riayet edilmediği şeklindeki iddiaları yalanlayarak, şunları kaydetti:

"Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin içerisine alınan herkes Kovid-19 testine tabi tutulmuş ve testi negatif olanlar içeri alınmıştır. Tedbirlerin uygulanması hususunda hassasiyet en üst seviyede tutulmuştur. Sağlık durumumda endişe edilecek bir husus yoktur. Yakın çevremde bulunan herkesin testleri negatif çıkmıştır. Allah'ın izni ve sizlerin dualarıyla en yakın zamanda bu hastalığı atlatıp ülkemize, Hatay'ımıza ve değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR 2
  • mahmud abbas 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala şifalar ihsan eylesin
    Cevapla
  • mefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofyada virüs bulaştı diyenler, şampiyon olan futbol takımlarının taraftarlarına bir baksın. Ne maske, ne sosyal mesafe hiçbirşey yok.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR