CHP'de kılıçlar çekildi! Muharrem İnce'den zehir zemberek sözler

Son dakika haberi: Yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce'ye CHP kanadından tepkiler yükselince İnce sosyal medya hesabından, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" diyerek tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 17:53 GÜNCELLEME 05.08.2020 19:56 GÜNCEL
CHP'de kılıçlar çekildi! Muharrem İnce'den zehir zemberek sözler
CHP'de kılıçlar çekildi! Muharrem İnce'den zehir zemberek sözler

Son dakika: CHP Kurultayı'nda delegelerle birlikte tuvalet kapısının yanında oturtulduğunu dile getiren Muharrem İnce'nin bayram sonrası yeni parti çalışmalarına başlayacağı söylenmişti. Bugün de İstanbul'a gelerek harekete geçen İnce, CHP kanadından gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

BÖLÜCÜ OLAN KİM?

İnce, CHP'li isimler tarafından bölücülük yaptığı yönündeki sözlere, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" paylaşımıyla tepki gösterdi.

YENİ PARTİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

2018’deki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den aday gösterilen eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, parti kuracağı iddialarına yanıt verdi. İnce’nin partisinin ismini 15 Eylül’de Hakkari’de açıklayacağı iddia edilmişti.

Sessizliğini bozan Muharrem İnce, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.

 

 

YORUMLAR 113 TÜMÜ
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşa kürek çekiyor bir chp li chp den başka partiye oy vermez. Bazen dsp ve shp yede oy vermiştir ama zaten zihniyetleri birdir.
    Cevapla
  • vatanislam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gerçek var ki kemalin yerinde muharrem olsa chp daha fazla oy alır. chp yerine incenin partisi sivrilirse daha iyi olur en azından muhalefet diye birşey çıkar.
    Cevapla
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu öz c.h.p lilere hayret ediyorum.Fetö ve h.d.p. ile işbirligini nasıl içlerine sindiriyorlar.Ulusalcı ve kemalist kedim nerde.tasfiyemi.oldular..Yerli ve milli yalan ve iftiraya başvurmazsa ben bile inceye oy veritim..Hiç sol artiye oy vermemiş biri olarak.
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Her gün cuma kılan Muharremin düğmesine anlaşılan birileri basmış
    Cevapla
  • Turkbey 3 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi.insaALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR