Son dakika haberi: 5 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 5 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1,178 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 236 bin 112, can kaybı 5 bin 784 oldu. Bakan Koca "Bayram ve tatildeki riskin yeni sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var" uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 21:05 GÜNCELLEME 05.08.2020 21:10 GÜNCEL
Son dakika haberi: 5 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 5 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de son 24 saatte 1178 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 236 bin 112, can kaybı 5 bin 784 oldu.

İYİLEŞENLERİN SAYISI 219 BİN 506 OLDU

Son 24 saatte 1015 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 219 bin 506 oldu. 

5 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

Bakan Koca son tablo ile ilgili "Yeni hasta sayımız, dün önceki güne göre 88, bugünse düne göre 95 arttı. Son 24 saatteki test sayımız yaklaşık 54.000. Toplam test sayısı 5 Milyonu geçti. Bayram ve tatildeki riskin yeni sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

 

 

Türkiye'de gün gün koronavirüs vaka ve can kaybı sayıları

 

YORUMLAR 101 TÜMÜ
  • ali 65 üstü 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş üstüne bayram sonrası kısıtlamalar kalkıcak dediniz ses yok ama sahillerde kıyılarda otellerde 65 yaş üstü türistlere her şey serbest maske bile takmıyorlar turistlere ceza da yazılmıyor maden böyle türk halkını komple yasaklayın turistlere her şeyi serbest bırakın ak partiye oy verdiğim için üzülüyorum bu haksızlığa tahammül edemiyorum artık
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sahilleri dügün eglencelerini asker ugulamaları YASAKLAYIN ve gazinoları kapatın YETERR.. Biter gider virüs . Sokakta açık havada maske Yasagınıda LÜTFEN artık kaldırın bunaldı herkes.
    Cevapla
  • Czite 3 yıl önce Şikayet Et
    Matematik hesabı yapın coronadan yarın ölme ihtimali niz 2 milyon 100 bin de biryani yok gibi TRAFİK kazası milyonda bir..dikkat kanserden ölme ihtimali niz.. milyonda 20bin yanicoronanin 100 katı yüksek bir ihtimal ..Corona bir proje..dünya düzdür diyen gruplar var ama Corona balondur diyen yok Abi virüs falan yalan dolan bugün 35 yasindadoktor öldü corona dediler adamlar devamlı özel maske ile ile hatta çift maske takıyor . düşük yoğunluklu korku salıyor kar üzerimize
    Cevapla
  • alivahap 3 yıl önce Şikayet Et
    Agızda Nefes almaktan dolayı nemlenmiş kir ve mikrop yuvası olmuş bir Maske bırakın Korumayı İNTİHAR dan Başka birşey değildir. Ayrıca gözle görülmeyen toz zerresinden Küçük bir virüs rahatlıkla maskenin gözeneklerinden 100 defa bile girebilir.
    Cevapla
  • ne olacaktı ki? 3 yıl önce Şikayet Et
    Hal ve hareketlerimize baktıkça nasıl hâlâ hayatta olduğumuza şaşıyorum. Millet, pardon kalabalık birbirinin suratına öksürerek geziyor. Bu gün gördüm, öküzün biri ayçiçeği çıtlatıp tükürerek en işlek kaldırımda geziyor. Sayın bakanım! Bırakın da toptan ölelim. Neden kendinizi yırtıyorsunuz? Bir buna layık değiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR