Altun'dan muhalefete çok sert eleştiri: Hala bir cevap veremediniz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada, "Biden'ın "muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine, konunun muhatabı muhalefet hala net bir cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2020 15:40 GÜNCELLEME 18.08.2020 15:40 GÜNCEL
Altun'dan muhalefete çok sert eleştiri: Hala bir cevap veremediniz
Altun'dan muhalefete çok sert eleştiri: Hala bir cevap veremediniz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamaları üzerinden "7 ay niye beklediniz" açıklaması yapan muhalefete sert tepki gösterdi.

 

 

Altun, Twitter hesabından yaptığı eleştiride, şu ifadeleri kullandı:

"Biden'ın "muhalefetle el ele Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine, konunun muhatabı muhalefet hala net bir cevap veremedi. Hep bir ağızdan "7 ay niye beklediniz" diye soruyorlar. Sizi bekledik. O konuşmayı siz de biliyordunuz biz de. Biz konuştuk. Siz neden sustunuz?" 

"ERDOĞAN GİTSİN DE NASIL GİDERSE GİTSİN" SENDROMU

Muhalefetin Biden'ın ifadelerine onca zaman neden tepkisiz kaldığını da söyleyelim. Madem kendileri buna cevap veremedi, cevabını da biz verelim: Karşı karşıya kaldığımız şey, "Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin" sendromudur. Çağrımız, mili iradeye saygılı olunmasıdır.

 

 

Kılıçdaroğlu Joe Biden yerine Erdoğan'ı hedef aldı

NELER YAŞANMIŞTI?

ABD'de 3 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde Demokrat Parti'nin başkan adayı olan Joe Biden'ın 19 Ocak'ta New York Times (NYT) yayın kuruluna verdiği söyleşide söylediği sözler, son günlerde Türkiye'nin gündemine oturdu.

Biden, söz konusu söyleşide, "Erdoğan bir otokrattır, yapmamız gerektiğini düşündüğüm şey, ona karşı çok farklı bir yaklaşım benimsemek ve muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça ortaya koymak" ifadesini kullanmıştı.

Muhalefete desteğini açıkça belirten Biden, "Erdoğan'ı mağlup edin. Darbeyle değil, seçim süreciyle" demişti. 

Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Önce şu soruyu sormak gerekiyor. 7 ay önce yapılan açıklama ortada dururken bu ülkenin Cumhurbaşkanı kimdi? Bu ülkenin sarayında kim oturuyordu, bu ülkenin Dışişleri Bakanı kimdi? Yedi aydır tepki vermediler, neden şimdi tepki veriyorlar? Biz CHP olarak bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden bir gelenekten geliyoruz. Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz. Çünkü bağımsızlık bizim karakterimizdir Bu karakterden yola çıktık" açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Bilgi 3 yıl önce Şikayet Et
    biden Sôzde Demokrat özde anti demokrat ortakları gib,i önemsizler.
    Cevapla
  • EHLİ SÜNNET 3 yıl önce Şikayet Et
    cevap veremezler çünkü suçüstü yakalandılar bir değer yargıları yok haysiyet şeref yoksunları ancak yüzsüzlük pişkinlik tavana bakıp üç maymunu oynarlar işleri güçleri yalan dolan iftira seviye yerlerde sürünüyor dansöz gibi hatta daha da fazlası kıvırtmak vs.
    Cevapla
  • YÖRÜKOBALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki BİDON KAFALILARA ;Ülkemiz insan larının Pekçokları diyorlarki Allah'ım benim ömrümden alda Başkanımıza sayın ERDOGANA ver diyorlar!!! BUNLARA soruyoruz T.C.Tarihinde hangi lidere bu şekilde dua -tezavvurad da bunuldu !!!..Çalasalarda patlasalarda Yine ERDOGAN yine REİS BAŞKAN Asıl Ödüpatlayacak olan Amanetçi proje ürünü olan dır..HODRİ MEYDAN...
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan düşmanlığı hikaye .Halkın iradesine saygıları yok .Rahmetli Özal zamanı , Erbakan ve Tansu Çiller'in koalisyon dönemide de aynı söylemleri kullanıyorlardı .Hatta Menderes zamanından bu yana bu söylemleri kullanıyorlar .
    Cevapla
  • Aytekin 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP komiksiniz bu ülke için utançsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR